малолетната дъщеря

Малолетната дъщеря на Лияна е на едва 16 години и се очаква, че все още ще прилича на девойката, която е. За изненада на ввсички фенове на певицата обаче, дъщеря й съвсем не прилича на 16-годишно момиче, а е станала копие на майка си и на другите дами от поп-фолк бранша.

Феновете на Лияна и Анелия са в пълен потрес от щерките им, защото с всяка следваща година видът им става все по-покъртителен, предават от show.blitz.bg. Начинът, по който изглежда обаче, щерката на Лияна в момента, удари тавана на безумието. 16-годишната девойка има вид на чалга ветеранка и когато я погледне човек, никога няма дори да си помисли, че тя все още е толкова невръстна. Щерката на Лияна е едва на 16, а вече прилича на чалга ветеранка. Отдавна не е онова сладко момиченце Дениз, с което фолкпевицата се хвалеше наляво и надясно.
Няма да повярвате как изглежда малолетната дъщеря на Лияна (Снимки)

Може би се хвали и сега, въпреки че е спорно с кое точно… Щерка й определено държи да покаже на всички и на всяка цена, че е пораснала. А какъв начин е избрала, за да покаже това, дори не е за коментиране. Ученичката видимо е тунинговала устните си като ги е направила съразмерни с тези на колежката на майка й Мария. Което си е постижение, ама с обратен знак. Освен това набляга на твърде тежък грим дори и през деня, което изобщо не подхожда на възрастта й.
Няма да повярвате как изглежда малолетната дъщеря на Лияна (Снимки)

Лиляна Валентинова Попова, по-известна като Лияна, е българска попфолк певица. Родена е на 12 септември 1980 г. в гр. София. От края на 90-те години издава три албума. През есента на 2013 г. участва в петия сезон на шоуто „VIP Brother 5“, където стига до финала и завършва на пето място. След 2-годишно прекъсване, през 2016 година издава няколко нови песни, сред които „Вуду“ и „И мъжете“.Ето кого не могат да разделят щерките на Анелия и ЛиянаДъщерите и синовете на поп-фолк певиците са не по-малко популярни от своите родители и то без да се …Apr 18 2019skafeto.com


loading...