мамят

Често при известните личности се случва да мамят от тяхно име. Макар това да е доста неморална и подла постъпка, е логична, тъй като имената на звездите често провокират интерес и социална ангажираност, която може да бъде използвана за постигане на определени цели.

Юлиан Вергов не е първата и със сигурност няма да е последната родна популярна личност, която се оплаква от фалшиви профили в социалните мрежи, пишат от show.blitz.bg. Актьорът, по когото феновете, най-вече фенките, на хитовата медицинска поредица „Откраднат живот“ продължават да са луди, въпреки че героят му напусна сериала още миналия сезон, стана жертва на измамник.

Въпросният човек, представил се от името на Вергов, започнал да агитира все по-настоятелно последователите на актьора във виртуалното пространство да гласуват за определени кандидати в деня за размисъл. Щом видял какво се случва „от негово име“ в социалните мрежи, Юлиан Вергов моментално сигнализирал профила да бъде докладван.

„Това е лъжец с мой профил. Лошото е, че е политическа агитация в разрез със закона“, реагира веднага актьорът, който побърза да подаде сигнал за злоупотребата, за да не бъде глобен за нарушение на закона за нещо, което практически не е извършвал.

От информациите става ясно, че мошеникът е направил страницата още през 2015 година и в рамките на 4 години е успял да събере над 12 000 последователи. Най-фрапантото в случая е, че голяма част от колегите и близките на Юлиан Вергов са повярвали, че именно той прави въпросната агитация.

Дори колегите на актьора от „Откраднат живот“ са се хванали на въдицата и даже са го добавили в своя официален профил в социалните мрежи. Любопитна подробност е, че на името на Юлиан Вергов са регистрирани още поне 5-6 профила, които, разбира се, не са поддържани от него. Може би сега ще успеят да привлекат вниманието и на отдела за киберсигурност.Да се радваш на живота като Юлиан ВерговСлед невероятната роля, която направи в хитовия сериал „Откраднат живот“, фен листата на Юлиан Верго…Sep 29 2019skafeto.comЮлиан Вергов: Гласът ти винаги трябва да се чуваЮлиан Вергов е един от малобройните български съвременни актьори, на които вярваме всеки път. В пост…Jul 27 2019skafeto.com

loading...