Черешката на тортата нов сезон

„Медиите ме изкараха богат като митичния Крез. За мое съжаление, това е доста далече от истината”. Това обяви най-известният готвач у нас – Иван Манчев, пише Lupa.bg. Преди дни се разпространи новината, че той е подарил кола за 200 бона на сина си и явно водещият на „Черешката на тортата“ е бил принуден да се свърже с медията и да опровергае написаното. Слухове твърдят още, че шеф Манчев има суперскъп часовник за 40 000 лева, вози се в супер скъп джип мерцедес, а за капак раздава апартаменти на бившите си любови на килограм.

„Големи глупости са това. Часовникът ми е „Брайтлинг” със стомана и злато, но струва 3500 евро. В момента живея под наем в „Бояна” срещу 1200 лева на месец, и да, оставих жилище на бившата си съпруга Марина и двете ни деца Христо и Виктория, но не е палатът на Доджите и е много далече от обявената в лъжливата дописка цена от половин милион лева”, обясни шеф Манчев.

Другата клюка, тиражирана от жълти сайтове – че се вози в ултра скъп джип мерцедес, също се оказа…клюка. „Вярно е, че карам мерцедес, но ултра скъп? Колата ми – ML, е на 15 години и не струва повече от 17 000-18 000 лева. Често се чудя откъде им хрумват такива „новини”, недоумява топ готвачът.

Оказа се, че корона кризата, която удари бизнеса, особено ресторантьорите, не е подминала и неговите заведения. Шеф Манчев притежава два ресторанта под наем в София и един на морето – в Свети Влас. В момента работи само едно от заведенията в столицата, като предлага храна за вкъщи. Въпреки кризата в бранша все пак звездата от Нова телевизия успял да спастри някой лев, за да заведе актуалната си любов – Ива, на Малдивите за ЧНГ.


loading...