Мариана Маринова Фермата

Въпреки че „Фермата“ е предаване, в което акцентът не е поставен върху интриги, взаимоотношения и романс по принцип, този сезон е наситен с емоции между участниците, които няма как да останат на заден план. Затова и един любопитен момент с Мариана Маринова прикова вниманието.

Организаторката на конкурси за красота Мариана Маринова подлуди мъжете в риалитито „Фермата: Нов свят“ с полуголото си дупе, предават от show.blitz.bg. Причината за небивала радост сред чорбаджиите бе лежерната поза, която бившата „Мисис България“ зае, докато придържаше рамка на шкаф в лятната кухня. Приведена под прав ъгъл, Маринова си почиваше, докато треньорът на звездите Сами Хоси и софтуерният милионер Митко Караиванов подготвяха плота за готвене.
Мариана Маринова показа дупе във "Фермата" (Снимка)

Късите й панталонки не оставиха почти нищо скрито за въображението и Караиванов подвикна доволно: „Тук каква гледка ни се открива!“. Хоссни едва не изпусна дървената плоскост, която държеше.

„Освен да си подпра така плота, за да се скрия, не знам какво друго да направя!“, засмя се нашенецът с египетска кръв, показвайки, че търси параван за ерекцията си. Нищо неподозиращата Мариана се изправи от раз при коментарите им, за да не разкрива повече от прелестите си в национален ефир.

Но силиконката съвсем не е единствената чорбаджийка, успяла да нахлуе в мокрите фантазии на мъжете в отбора. Същото стори и Паулина Ванегас, която вече всички наричат Жулиета на „Фермата“ покрай флирта й със сиромаха Краси Джунов.

Паулина влезе в състезанието за 100 000 лева с визитката на жена, изкарвала дивиденти от задоволителния си сексуален живот и открито заяви, че бойкотира сутиените заради имплантите в пазвата си.

Брюнетката, която постоянно показва, че не робува на задръжките, подлуди автомонтьора Краси още в първата седмица от старта на шоуто – приседнал на покрива на сиромашката ферма, той се оказа на първия ред на еротичен спектакъл, в който Мариана Маринова поливаше с вода съотборничката си в банята и гърдите й се видяха почти изцяло.Мариана Маринова разкри какво ще прави след „Фермата“Мариана Маринова е участничката във „Фермата“, която до този момент разбива най-много стереотипи. Вл…Oct 2 2019skafeto.comЛъсна огромен порок на Мариана Маринова във „Фермата“„Фермата“ е предаване, което подлага всеки от участниците на изпитания. Някои от хората са подготвен…Sep 24 2019skafeto.com

loading...