Гала Милен Цветков

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Гала потресе всички зрители на „На кафе“ с историята, която разкри в ефир. Става дума за дупето на родна риалити знаменитост, която известно време криела за интервенцията от мъжа си, предава БЛИЦ. Звездата е „Мис България“ 2007 Мариана Маринова, за чието оголемено дупе в „На кафе“ бяха излъчили и репортаж. Гала сподели как Маринова до такава степен е променила формата на дупето си, че известно време не е можела да сяда на него заради инжектирания силикон.

Криела дори от гаджето си, за когото впоследствие това решение се оказва доста странно.

„Тя ми е била гостенка и ми е разказвала за бразилското дупе. Живееше някъде в Латинска Америка дълго време с приятеля си. Историята беше много интересна. Тя се обажда, че иска да си направи такова дупе. Пристигнали двама души, които носели бутилка с нещото, което трябва да й инжектират. Проснали я на леглото, забили й нещата, с които се инжектира сместа. Правят й едно огромно сочно дупе, болките са ужасни и тя не можела да сяда известно време“, заяви Гала в ефир. И добави:

„Когато мъжът на Мариана се прибрал, тя се опитала да скрие какво е направила. Ходела е из жилището, но не можела да седне. Той никак не е доволен от това, което тя е направила“.

„Конкурсът „Miss Plus Size“ вече е организиран. Той премина няколко етапа. На кастинга се явиха 45 жени. Идеята ни беше да са осем финалистки, които ги събрахме под един покрив. Две седмици живяха заедно. Имаха различни задачи“, сподели и „Мисис България 2007“.

„Една от участничките е с тегло 155 кг. Всичките финалистки са изключително артистични, много забавни, позитивни. През времето, когато бяхме заедно, нямаше нито едно момиче, което да се скара с друго“, добавя още тя.

„Едно от тези умни момичета работи в БАН. За мен е много важно да покажем, че красотата няма форма. Важното е ние да приемем, че сме красиви“, изтъкна Маринова.

„Едно от момичета разказа как много години се е борила с килограмите. Изпадала е в ужасни ситуации. Подигравали й се когато е била дете. Тя споделя, че в един момент е осъзнала, че не може да се прибори с килограмите. Тогава тя решила, че вместо да се терзае за начина, по който изглежда, е по-добре да приеме какъвто е и да се възползва от него. Днес тя е професионален Plus Size модел“, добавя миската.

Виж още:Гала се помири с бременната Ева ВеселиноваГала показа, че враждата между нея и бившата й ководеща Ева Веселинова е забравена след новината, че…Dec 3 2020skafeto.com

Култов кадър на Гала от 1992 година взриви мрежата (СНИМКА)Снимка на Гала от преди години се превърна в истински хит в социалните мрежи благодарение на проф. Л…Nov 19 2020skafeto.com