Мариана Попова бременна снимка

Мариана Попова е сред българските звезди, които поддържат близък контакт с феновете си, посредством профилите си в социалните мрежи. Въпреки това, тя държи част от живота си далеч от медийното внимание. Това обаче не спира различните медии да спекулират и тя се принуди да съобщи публично дали е бременна или не.

Мариана Попова нямаше как да не реагира на все по-натрапчивите слухове в публичното пространство, че е бременна, пишат от show.blitz.bg. Поп певицата, която наскоро пусна ново парче, озаглавено „Дъжд“, изненада много с реакцията си. Гласовитата брюнетка, която плени безвъзвратно сърцето на актьора Веселин Плачков, даде повод за подобни предположения, след като по време на благотворителната акция в Плевен, се появи с видимо наедряло коремче.
Мариана Попова разкри дали е бременна (Снимка)

„Вече без маски. Апропо някои на диета, не, не чакаме бебе. Бъдете здрави!“, отвърна в типичния си стил Мариана във фейсбук профила си и донякъде затвори устите на тези, които я правят редовно главен герой в несъществуващи сюжети.

Мариана Попова е родена на 6 юни 1978 г. в София. От 1989 до 1991 г. се занимава с народно пеене и народни танци. Завършва гимназия „Филип Станиславов“. Следва поп и джаз пеене в Нов български университет. От 1996 до 2000 г. е вокал на „Кокомания“, нашумели най-вече с песента „Ти не дойде“. През 2001 г. побеждава в обявения от „Шоуто на Слави“ конкурс за беквокалистки, но остава на работа там само три дни. По-късно печели конкурс за водещи в „БГ радио“, а после – в предаването „Пиано бар „Нощни птици“ по БНТ.

През 2006 г. Мариана Попова е една от петте поппевици, номинирани за наградите на телевизия „ММ“, заедно с Лили Иванова, Белослава, Мария Илиева и Тони. През следващата година отново е номинирана, този път наред с Белослава, Мария Илиева, Камелия Тодорова и Светла Иванова. През 2008 г. отново е номинирана, този път другите певици в категорията са Белослава, Мария Илиева, Аксиния и Невена Цонева.

На 18 май 2006 г. представя България на Евровизия в Атина с песента си „Let Me Cry“, но не успява да се класира за финала, а остава на 17 място в полуфинала. Взима участие в благотворителната инициатива на БТВ – Великолепната шесторка в дует с баскетболния треньор Тити Папазов, като печели най-голяма подкрепа на гласуването за любимец на публиката.

Вижте още:Мариана Попова избухна: Мама на свобода срещу 100 хил.! Гнус ме е!Певицата Мариана Попова реагира гневно на новината, че майката на младежа, който погуби Милен Цветко…Apr 22 2020skafeto.comМариана Попова обвини Плачков в изневяра, актьорът го загазиЕкипът на сериала по Нова „Пътят на честта“ се тресе от грандиозен скандал, а в основата му стои рев…Nov 9 2019skafeto.com


loading...