дъщеря

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Когато в живота на човек се появи дете, неговото ежедневие и стил на живот се променят изцяло. Детето се превръща в основен приоритет и когато се случи нещо по-значимо с него, родителите обикновено са безкрайно щастливи и искат да го споделят с целия свят. Същото се случи и с Мариана Попова, която не е на себе си, заради дъщеря си.

Дъщерята на актьора Веселин Плачков и певицата Мариана Попова успя да ги остави без ума и дума от вълнение с едно единствено действие, пишат от show.blitz.bg. Малката принцеса проходи навръх рождения си ден и накара родителите си да полудеят от радост. „Кати проходи на рождения си ден. Празник у дома”, написа Мариана под фотос в социалната мрежа, запечатал първите крачки на малкото й момиченце.

Припомняме, че Екатерина се роди точно преди една година. По това време татко й участваше във „ВИП Брадър”, но с разрешение на продуцентите успя да напусне Къщата, за да е до Мариана в този специален момент. В момента гледаме Веселин Плачков в хитовия български филм „Пътят на честта”, но по всичко изглежда, че той ще може много успешно да съчетава бащинските си задължения с професионалните си ангажименти.

Мариана Николова Попова е българска поп-певица, известна с участието си на Евровизия, в журито на „Гласът на България“ и престоя ѝ в къщата на „Vip Brother Bulgaria 2012″. Мариана Попова е родена на 6 юни 1978 г. в София. От 1989 до 1991 г. се занимава с народно пеене и народни танци. Завършва гимназия „Филип Станиславов“. Следва поп и джаз пеене в Нов български университет. От 1996 до 2000 г. е вокал на „Кокомания“, нашумели най-вече с песента „Ти не дойде“. През 2001 г. побеждава в обявения от „Шоуто на Слави“ конкурс за беквокалистки, но остава на работа там само три дни. По-късно печели конкурс за водещи в „БГ радио“, а после – в предаването „Пиано бар „Нощни птици“ по БНТ.Ето как Мариана Попова и любимия й шокираха своите почитателиЕдна от най-популярните светски двойки у нас – певицата Мариана Попова и актьорът Веселин Плачков оп…May 2 2019skafeto.comСкандалът се задълбочава: Продуцент проговори за клипа на Мариана ПоповаПродуцентът на новото видео на Мариана Попова „Две хубави очи“ излезе с позиция във връзка със сканд…Mar 19 2019skafeto.com