Нека хората говорят повече за вярата и за Господ“ – е великденското пожелание на певицата Мариана Попова в студиото на „Тази неделя“ по Би Ти Ви.

Запазвайки посоката към духовното, съпругът й Веселин Плачков споделя, че е благодарен, че има възможност както да греши, така и да ми прощават.

„Благодарна съм, че ни има, че съществуваме и сме прекрасно семейство! Благодарна съм за качествените хора, които срещам в живота си и за чудото, което Господ постоянно случва за мен“, разказва Мариана Попова.

Двамата са заедно от 5 години. Споделят, че като семейство се учат на много неща един от друг.

„Тя винаги е права. Чисто човешки и професионално до мен стои невероятен талант. Тя е по-талантливата вкъщи“, признава актьорът Веселин Плачков.

Мариана пък се възхищава на мъжа си, защото е от „мъжките същества, които са на изчезване“. „Изключително силен, здраво стъпил на земята мъж, от тези, които ги няма“, допълва певицата.

Ако домът им е музикална кутия, би звучал като чилаут, а след смеха и купона биха си пуснали песента на Стефан Вълдобрев – „По-полека“.

В семейството си имат три деца, куче и котка. Оказва се, че семейните им караници се случват най-вече, когато кучето се качва на дивана. Мариана счита, че е от „типичните майчици, които лигавят животните“. Веселин пък смята, че те трябва да са дисциплинирани. Що се отнася до децата обаче двамата разменят ролите си и Мариана е по-строгият родител, който държи на реда. Децата им ценят най-вече времето, прекарано заедно, което понякога им липсва заради професиите на родителите.

„Мария Магдалена не обича музиката, заради моята работа. След като я родих, пътувах много и работех много, а тя растеше с моята майка. Давам си сметка, че тя затова не обича музиката – защото тя й отнемаше майката“, казва певицата.

На 6 юни ще излезе новият албум на Мариана Попова. Предстои двамата заедно да вземат участие и в театрална пиеса.


loading...