Мария Бакалова живот

Изминаха две години, откакто животът ми се преобърна! Това заяви щастливо актрисата Мария Бакалова, която в края на юни 2019 година се озова зад океана, за да се впусне с главата надолу в проект, за който почти нищо не знае.

Ролята на Татур в „Борат 2“ е повратна точка в живота на българската актриса. Току-що завършила НАТФИЗ, още търсеща своето място Бакалова приема отговорно и с абсолютен професионализъм задачата си. Не са малко предизвикателствата през които трябва да премине. От коренна промяна на външността си до това да прелъсти личния адвокат на Доналд Тръмп- Джулиана, в хотелска стая. По-късно 25-годишната българска звезда споделя, че това е бил най стресовият момент за нея по време на снимките.

Следват редица признания за талантливата Мария. Най-големите сред тях са номинация за награди Оскар и Златен глобус. С цели 44 номинации и 27 награди само за последната една година Мария е най-успешната българска актриса. Редица са големите холивудски звезди признали таланта на българката.

След „Борът 2“, Бакалова се снима в други два големи проекта – в комедията „Балонът си партнира с Дейвид Духовни, а последно заснет с нейно участие е филмът „Тела, тела, тела“, който е страховит трилър, писа „България Днес“.

Вижте още:
Мария Бакалова ще играе и в продължение на историята за БоратСлед спорния успех на „Борат 2“ Саша Барън Коен подготвя мини сериал, посветен на казахстанския журн…May 29 2021skafeto.com

Холивудски блясък: Рут Колева купонясва с Мария Бакалова на яхтаВ класически холивудски стил актрисата Мария Бакалова вдигна парти на яхта заедно с приятелката си Р…May 26 2021skafeto.com


loading...