бакалова оскар

Мария Бакалова, която направи фурор с участието си във втората част на комедията на Саша Барон Коен „Борат“, направи пореден пробив след този с успеха на филма.

Българската актриса реализира нова перспектива за кариерата си и подписа договор с една от най-големите холивудски агенции за таланти, Creative Artists Agency (САА). Тя е представлявала звезди като Джулия Робъртс, Том Ханкс, Бионсе и Скарлет Йохансон. Красавицата от Бургас привлече вниманието на американската киноиндустрия след участието си в „Борат 2”.

Премиерата на хитовата лента беше на 23 октомври и много бързо се превърна в една от най-гледаните продукции в стрийминг каталога на „Амазон Прайм”. Коен се появи като казахския журналист Борат Сагдиев, а Бакалова като дъщеря му Тутар. Критиците отбелязаха изпълнението є в много от ревютата си и това донесе на актрисата първо място по популярност в платформата на IMDb.

Мария Бакалова подписа с холивудска топ агенция

Въпреки подписването на договора, Бакалова продължава да бъде представяна и от досегашните си агенти Юлиан Костов в „JupiterLights”, Том Джего в „Insight Management” и компанията „Public Eye Communications”.

Мария Бакалова подписа с холивудска топ агенция

САА се смята за една от най-влиятелните агенции за таланти в Холивуд, към март 2016 г. има 3400 клиенти. Основана е преди 45 години в Бевърли Хилс. През годините е представяла AC/DC, Кристина Агилера, Марион Котияр, Бионсе, Джулия Робъртс, Том Ханкс, Хелън Мирън, Джони Деп, Дейзи Ридли, Марго Роби, Ан Хатауей, Скарлет Йохансон, Нина Добрев и много други разпознаваеми актьори, музиканти и спортисти.


loading...