Мария Бакалова рокля

Мария Бакалова се прочу по цял свят с номинацията си за наградата „Златен глобус“ за ролята си във филма „Борат“ 2. На церемонията по награждаването Бакалова се появи с червена тюлена рокля на Армани, покрита с кристали и с голи рамене. Бижутата ѝ пък са на Lorraine Schwartz. Снимката, която актрисата публикува в социалните мрежи, събра множество положителни коментари, където феновете й я поздравяват за успеха и хвалят визията ѝ.

Въпреки че не спечели голямата награда, това е голям успех за младата Мария Бакалова. Победителката в категорията Розамунд Пайк, която беше номинирана за ролята си във филма “I care a lot”, се обърна към българската актриса и я поздрави.

„В моя филм аз трябваше да изплувам от потъваща кола. Все пак бих предпочела колата пред това да бъда в една стая с Руди Джулияни. Мария, поздравявам те за смелостта ти“, каза спечелилата наградата.

Мария Бакалова блесна с рокля на "Армани" (СНИМКА)

Мария Бакалова е едва на 24 години и е първата българка, номинирана за „Златен глобус“.

Вижте още:
Жалко! Мария се размина със Златен глобусМария Бакалова, първата българка, номинирана за Златен глобус, не спечели наградата. Вместо това пре…Mar 1 2021skafeto.com

loading...