Мария Бакалова трилър

Мария Бакалова ще се снима в новия трилър „Тела, тела, тела“ заедно с Амандла Стенбърг, Пит Дейвидсън, Майхала Херолд, съобщи Дир.бг, цитирайки сайта Deadline.

Режисьор на лентата ще бъде Халина Рейн. Подробности за сюжета все още не са известни, но запознати с проекта го описват като филм, разказващ за поредица от убийства. Продуцирането и финансирането се осигурява от компанията A24, която стои зад „Минари“, „Лейди Бърд“, „Нешлифовани диаманти“, „Вади ножовете“.

24-годишната бургазлийка беше сравнително неизвестна, докато Саша Барън Коен не я избра за ролята на Тутар в „Борат 2“. Тя ѝ донесе ласкави отзиви от критиката и поредица отличия, включително и номинация за „Оскар“ в категорията за най-добра актриса в поддържаща роля. Във филма „Тела, тела, тела“ ще бъде една от първите й главни роли, но тя вече беше избрана за участие в комедията на Джъд Апатоу „The Bubble“ (Балонът).

„Толкова съм развълнувана да споделя с вас следващия си проект, от който ще бъда част. А24 благодаря, Халина Рейн за мен ще бъде чест да работя с теб!“, написа Мария Бакалова на страницата си във Фейсбук с препратка към публикацията в Дедлайн за новия трилър.

Мария Бакалова публикува в Инстаграм снимки от фотосесия за британското издание на списание „GQ“, което я поставя на корицата си, предава БТА. В придружаващата статия пише, че филмът „Борат 2“ е забележителен не само със сцената с Рудолф Джулиани, но и с пробива на актрисата Мария Бакалова.

Виж още:Голямо интервю на Мария Бакалова: България е красива. България е древна. България е силна. България е дом„Важно е да искаш повече, защото винаги може повече“, заяви актрисата Мария Бакалова в интервю специ…Mar 30 2021skafeto.com

Мария Бакалова зарязала гадже милионер заради кинотоМария Бакалова е имала възможност да стане милионерско гадже, ако не искаше толкова много да бъде фи…Mar 26 2021skafeto.com

Защо винаги сме разделени? Казусът „Мария Бакалова“: позор ли е или слава?„Казусът „Мария Бакалова“: позор ли е или слава?“ е коментар на Ясен Бориславов в Сега. Публикуваме …Mar 25 2021skafeto.com

loading...