мария бакалова хипохондрик

Умирам от страх, че може да имам нещо – всякакви вируси, заболявания… и се изследвам по 2 пъти в месеца за всичко, отгоре до долу. Това признава в изненадващо интервю не за лайфстайл предаване или таблоид, а за медицинско специализирано издание холивудската звезда с номинация за Оскар Мария Бакалова.

Оказва се, че актрисата не пропуска нито една възможност да си направи профилактични прегледи и признава открито, че е хипохондрик. Любопитна подробност е, че водещият разговора за „Геника нюз“ (списанието с медицинска насоченост, издавано от лабораторията със същото име – б.р.) – Атанас Месечков, избран да застане срещу Мария, също разкрива, че изключително много се притеснява за здравето си и редовно се среща с лекари. Месечков е съпруг на шефката на лабораторията Кремена, която се занимава с генетика и инфекциозни болести.

Иначе от интервюто става ясно, че Бакалова е имунизирана срещу ковид: „Ваксината, която всички имаме за ковид, е развита на базата на тази, която от години се обработва за ХИВ“, казва тя по повод каузите, които е подела – за превенция на ХИВ и СПИН, и за женско здраве.

Звездата от „Борат-2“ разкрива още, че вече е направила и дебюта си като продуцент на филм. Лентата носи името The Honeymoon и предстои да излезе на големия екран през първите месеци на 2022 г. след снимки в края на 2021 г. в Рим и Венеция.

Бургазлийката добавя още, че славата безспорно я е променила, но наред с огромните възможности в Холивуд, си е поставила за цел и много повече да внимава в действията и лексиката си, защото държи да дава добър пример. „Щастлива съм“, казва тя пред Месечков, въпреки че не разкрива детайли от личния си живот. Признава, че най-големият й авторитет остава майка й, но наред с това още мечтае да се срещне с Мерил Стрийп наживо.

А за живота в САЩ уточнява, че хората там са разбиращи, но в Лос Анджелис нямала много възможности да се разхожда свободно. Искала по-често да се прибира в родината, но вирусът я ограничавал.

Разкрива още, че ако не е поела по пътя на актьорското майсторство, щяла да се насочи към журналистиката.

Допълнителен щрих към интервюто придава уточнението, че негов редактор е бившата водеща в Нова телевизия и снаха на Васил Божков – Ива Софиянска, която пък наскоро стана пиар в известна клиника за естетична хирургия.

Вижте още:
Мария Бакалова е № 1 в класацията на ForbesБългарското издание на списание „Forbes“ публикува своята класация за 70-те най-влиятелни личности в…Dec 21 2021skafeto.com

Мария Бакалова стана Почетен гражданин на Бургас на празника на градаАктрисата Мария Бакалова, гимнастичката Стефани Кирякова, д-р Йорданка Проданова и съпругът й д-р Ил…Dec 6 2021skafeto.com

Мария Бакалова и Мила Роберт купонясват във Венеция (Снимки)Мария Бакалова сподели серия от уж артистични черно-бели фотоси в социалните мрежи, като на тях първ…Oct 23 2021skafeto.com


loading...