делила мъже

Поп-фолк миньончето Мария често попада в медийното внимание, заради по-разкрепостеното си поведение и виждания за живота. Последният скандал, свързан с нея е фактът, че тя делила мъже с майка си и не се срамува да си признае тази пикантна подробност от живота си.

Фолкдивата Мария и майка ѝ хич не си губят времето, когато става въпрос за мъже, пишат от show.blitz.bg. Нещо повече – двете на два пъти делили общи мъже, което потресе съгражданите им в родната Стара Загора. Мария и Йорданка са били интимни с бизнесмена Ангел Тенев – Свинаря, който си отиде преди около две седмици, като първа през леглото му е минала „Кака Данче“, както наричат родителката на фолкдивата в Стара Загора.
Мария делила мъже с майка си (Снимка)

Секс аферата им се разиграва в началото на 90-те, а предприемачът и производител на месо бил особено щедър с една от първите си любовници, пише „Уикенд“. „Ангел подаряваше коли на певачки само защото са дошли да погалят слуха му в резиденцията му в Стара Загора. Да не говорим какви дарове правеше на онези, които се „раздаваха докрай“, разкриват след кончината му клюкари от обкръжението на милионера.

Не е тайна, че бизнесменът е подпомогнал финансово кариерата на поне петнайсетина фолк звезди, а последната му любовница – „Мис България“ Роси Иванова, се сдоби с тузарски джип за 150 000 лева. Сред имената на жените, за които Свинаря е бил особено щедър, са Малина, Галена, Николета Лозанова, Анелия, пише още седмичникът.

Слуховете редят, че Мария се облагодетелствала най-много от всички, защото дори живеела в луксозната резиденция на Ангел в Стара Загора. Именно благодарение на щедростта му тя успя да изплува от блатото на мизерията след развода с Християн Гущеров. Милионерът подарил джип на фолкаджийката, както и много скъпи чанти, освен това платил и 50 000 лева за образованието на щерка й Марая.

Заради изневяра с по-млад любовник обаче, Мария бе изритана от имението и живота на Свинаря, а мястото й малко след това зае Роси Иванова. Интересното е, че преди да прелъсти дъщерята, бонвиванът е любил майка й Йорданка, когато тя била на около 30 години. След като поотраснала, певицата „поела щафетата“. За да е пълен развратът, оказа се, че Свинаря не е единственият общ любовник на майка и дъщеря.

Майката на Мария е била в леглото и на първото сериозно гадже на щерка си – красавецът Галин от Стара Загора. Младежът и силиконовото миньонче започнали връзка, точно когато 19-годишната Мария прохождала на сцената. След като се сдобила със звезден статус обаче, смуглата красавица си намерила нов и по-богат мъж, и преотстъпила Галин на майка си Данка, издават потресените им съграждани.

Самата Мария пък, приема спокойно този факт. „Щом се обичат, не мога да ги спирам. Аз съм изживяла, каквото е трябвало с него и вече е в миналото им. Искам майка ми да бъде щастлива“, коментира преди време изпълнителката. Въпреки че е прехвърлила половин век, Данка е хубава жена, като бивша спортистка изглежда безупречно за годините и винаги се движи по последна мода, одумват я съгражданите й. 51-годишната брюнетка е разведена от близо 20 лета с бащата на децата си и оттогава сменя партньорите като носни кърпички, и както става ясно, между тях са и гаджетата на дъщеря й.Фен се побърка по белег на фолк дивата МарияГоляма част от широката общественост припадат по миньончето Мария, която е една от най-дългогодишнит…Mar 2 2019skafeto.com

loading...