https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Подрастващата дъщеря на фолк певицата Мария иска да е голяма. Марая вече не е онова малко момиченце, което беше при зората на кариерата на майка си. От известно време 14-годишната девойка се облича все по-разкриващо, носи маркови чанти, гримира се и върви по пътя на майка си. Марая дори заголи деколте в късо и изрязано потниче, видя „Уикенд“.

Последователите на щерката на Отварачката забелязаха бюста ѝ, който е доста голям за кльощаво момиче като нея. Феновете на фолк изпълнителката се запитаха дали Мария не ѝ е позволила да си сложи силиконови импланти на тази крехка възраст.

„Силикон ли имаш?“, попитаха я младежи, но Марая не отговори. Най-вероятно тийнеийджърката е започнала да носи специални сутиени, за да изглеждат гърдите ѝ по-големи – едва ли Мария ще позволи на наследницата си да се тунингова преди да е навършила пълнолетие.

Момичето е естествено красиво, дребно и слабо като майка си. Последователите на Марая в социалните мрежи се надяват да не сглупи с интервенции и джуки, защото изглежда много добре, а и все още е дете.

Във фолка има няколко примера на звездни наследници, които си сложиха джуки още преди да навършат 18 години. Най-гротескни са щерките на Анелия и Лияна, които се пъчат с огромни усти и силиконови бюстове от известно време и далеч не приличат на крехките си години.

Мария роди Марая през август 2008 г. и малката госпожица още няма 15 години, които ще навърши след няколко месеца. Марая учи в едно от най-скъпите училища в България и е почитател на луксозната мода, досущ като звездната си майка. Тя е дете от първия брак на Мария с бизнесмена от Благоевград Димитър Андонов. Родителите ѝ се разведоха, когато Марая беше още в детската градина.

Баща ѝ има син и дъщеря от втората си жена Никол, с която са заедно вече 10 години. За същото време Отварачката се омъжи и разведе още няколко пъти, а през леглото ѝ минаха не един и двама заможни мъже. Мария никога не е крила, че ако мъжът до нея няма пари, би го зарязала, без да ѝ мигне окото.