мария ивайло

Мария Игнатова си призна, че голямата й любов е журналистът Ивайло Нойзи Цветков, разкрива Дир.бг. Двамата усърдно криеха връзката си от медиите, но блондинката повдигна завесата в първото за сезона издание на тв-шоуто „Папараци“, на което вече е водеща.

До признанието на Мария се стигна по време на интервюто й с продуцента на предаването Андрей Арнаудов. В новия сезон на „Папараци“ гостите и водещата ще отговарят на едни и същи въпроси.

На питането: „Коя е най-голямата ти любов?“ Андрей отговори, че е имало една възраст, в която всяка седмица е имал своята най-голяма любов, но днес това е неговата половинка Емануела Толева. Мария каза просто: „Ивайло“. На опитите на Андрей да разбере кой Ивайло, водещата се запъна: „Не ставай нагъл“.

Игнатова отказа да говори за бившата си половинка Димитър Рачков, с когото имаха бурна връзка. Все пак тя призна, че е правила секс за първи път, когато е била на 20г.

В петък пък Нойзи гостува в „Шоуто на Николаос Цитиридис“, където водещият го накара да избере снимки на идеалните женски очи, нос и устни. И когато пъзелът бе сглобен, на екрана се появи снимка на Мария.

Игнатова неслучайно се опитва да държи извън прожекторите личния си живот след драматично приключилите връзки с други двама известни мъже – бившия й съпруг и баща на детето й – ресторантьора Петко Димитров и с актьора Димитър Рачков. 

Виж още:Най-накрая! Маги Халваджиян разкри защо Мария Игнатова избяга в „Папараци“Продуцентът Магърдич Халваджиян реши да проговори за Мария Игнатова и нейното „бягство“ в конкурентн…Jul 30 2020skafeto.com

Мария Игнатова заслужи 10 бона заплатаМария Игнатова ще се разписва срещу 10 000 лева заплата в „Папараци – ново 20“. Месечното възнагражд…Jul 10 2020skafeto.com

Ясно е защо Мария Игнатова отиде при Иван и АндрейМария Игнатова е сред българските водещи, които публиката обича не само заради професионализма й, но…May 20 2020skafeto.com


loading...