Папараци Мария Игнатова Халваджиян

Маги Халваджиян се готви да прибере обратно Мария Игнатова след очакваното окончателно спиране на предаването „Папараци“. Двамата са се срещали тези дни. Най-вероятно визитата е била работна, тъй като не поддържат неформални отношения, откакто блондинката се раздели с Димитър Рачков.

Срещата на Мария Игнатова с Маги Халваджиян е била в заведението на Кремена Халваджиян, близо до Софийския университет. С тях е бил и актуалният мъж на блондинката – Ивайло Нойзи Цветков.

Общи творчески планове

Тримата показаха обща снимка, с което намекнаха, че кроят общи творчески планове. Какви обаче са те, все още не е официално съобщено. Най-вероятно става въпрос за ново предаване, което Мария ще води. А нищо чудно Нойзи също да е замесен в него по някакъв начин – или като водещ, или като сценарист.

Блондинката за пореден път остана без работа, след като Папараци беше свалено от екран. Кариерата й не върви, откакто се раздели с Димитър Рачков. Маги обаче, най-вероятно под въздействие на жена си Кремена, която е близка с Мария, периодично й намира по някоя службица, колкото да захлеби.

Отначало я вкара в онлайн версията на сваленото от Нова тв шоу „Господари на ефира“, след това й удари едно рамо в създаването на собствено комедийно шоу, което обаче не се увенча с особен успех.

Накрая я прати в „Папараци“ при Иван и Андрей, но блондинката за пореден път бе застигната от лош късмет. Още преди месеци продуцентът обясни, че я е „дал назаем“ на колегите си и, когато ангажиментът й с тях приключи, ще си я прибере обратно. Какво обаче ще й даде да работи, все още е загадка.

„Пътят на честта“

В заведението, където е била проведена срещата, се снима голяма част от сериала на Би Ти Ви „Пътят на честта“, който е продуциран от Маги. Възможно е Мария да получи малка роля в него, каквато имаше и в друг сериал на
Халваджиян – „Полицаите от края на града“.

Любопитно съвпадение е, че и тази продукция се сгромоляса с гръм и трясък, точно както „Господарите“, комедийното шоу на Игнатова и „Папараци“, пише Галерия.


loading...