изненада феновете

Мария е сред българските звезди, които когато работят са напълно посветени на този процес и това си личи от крайния резултат, който в повечето случаи е перфектен. Феновете й са много взискателни, именно защото са свикнали на висококачествена продукция. Затова и последната изненада, която тя им поднесе, ги разчувства много.

Мария изненада феновете си с нова песен, която обаче е своеобразно признание за човек, който определено много липсва на фолкдивата, пишат от show.blitz.bg. Заглавието е „Липсваш мило мое“, а намека повече от явен.

Макар изкусителната брюнетка да не признава кого визира с новата си песен, голяма част от феновете й предполагат, че става въпрос за бившия й любовник Ангел Тенев-Свинаря, който си отиде внезапно преди няколко седмици.

Именно Свинаря е човекът, който помогна на Мария да се съвземе емоционално и най-вече финансово след раздялата си с Христиан Гущеров. Той бе един от най-големите й спонсори. За музиката и аранжимента на песента фолк звездата се е доверила на Калин Димитров, който е композитор и на вечната и най-красива песен от дуета с дъщеря й Марая – „Коледа е“. Текстът е дело на Петя Радева.

Мария Панайотова Кирова, по-известна само като Мария, е българска попфолк певица. От малка пее и е известна от предаването „Като лъвовете“ по „БНТ“, където изпълнява песента „Детелини“ на Лили Иванова. Подписва договор с „Пайнер“ през 2000 г. и се превръща в едно от най-популярните лица на българската музика. През 2004 г. участва в реклама на „Ариана“, като отваря бутилка бира с отварачка, скрита в деколтето ѝ, откъдето получава прякора Отварачката. През 2017 г. участва в Биг Брадър.

Мария е родена на 13 януари 1982 г. в град Стара Загора. Има по-малка сестра, Ирена, а баща им е известения български борец – Панайот Киров. Родителите им се развеждат, когато Мария е на 10 години. Като малка Мария прекарва лятото при своята баба. Учи в музикалното училище в Стара Загора. Там Мария свири на контрабас. Прекъсва обучението си заради токов удар, който уврежда временно пръстите на младата Мария. През 2006 г. се омъжва за Димитър Андонов, от когото на 28 юли 2008 г. ражда дъщеря си Марая. През 2011 г. се развеждат.
Мария делила мъже с майка си (Снимка)Поп-фолк миньончето Мария често попада в медийното внимание, заради по-разкрепостеното си поведение …Oct 14 2019skafeto.com

loading...