https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Мария Илиева май се готви за трето дете. Година и половина след раждането на дъщеричката си София, певицата успя да влезе във форма с много глад и дисциплина в храненето. Вместо обаче да подчертава новата си, по-стройна фигура, тя неочаквано започна да носи рокли, които приличат на чували. Това навежда на мисълта, че най-вероятно крие бременност, пише „Уикенд“.

Да ходи с рокли, в които могат да се намъкнат две жени като нея, изобщо не е в стила на Мария Илиева. Певицата винаги е държала да изглежда секси и дори в най-пищния си период, веднага след като роди малката София през юни миналата година, тя избираше кройки, които следват очертанията на фигурата ѝ, без да се впиват в нея. Ha последните си участия обаче изглежда като облечена в торби, а по-ранни снимки на звездата показват, че още преди повече от месец е спряла да слага колани и да подчертава талията си, както правеше досега. Това е странно предвид факта, че след много критики, че не влиза във форма след раждането, в началото на есента Мария най-накрая успя да се отърве от излишните си килограми.

В продължение на няколко седмици тя показваше стройна фигура, а сега е започнала да носи дрехи, които са подходящи само за бременни – огромни безформени рокли без талия. Певицата винаги е демонстрирала добър вкус, затова е трудно да се повярва, че става въпрос просто за лош избор на тоалети, особено като се има предвид, че той вече започва да се превръща в практика. По-вероятно е да има по-сериозна причина да се придържа към подобни модели, а именно – нова бременност.

Изпълнителката винаги е споделяла, че цял живот е мечтала за голямо семейство с много деца. Самата тя няма братя и сестри, родителите ѝ са се развели, още когато е била в детската градина и е израснала основно с майка си. Нещата в живота ѝ обаче се стекли така, че първото си дете ражда, чак когато е 40- годишна. Това е синът ѝ Александър. Бащата е много по-младият от нея бивш футболист Георги Михайлов, който не присъства на изписването на бебето и майката от болницата. Двамата ce разделят официално малко след раждането на детето. Три години по-късно обаче Мария ражда сестричка на Алекс. Както е известно, бащата е Александър Междуречки, син на бившия столичен кмет Петър Междуречки. За него певицата казва, че е любовта на живота ѝ. Александър не обича да се показва в публичното пространство, затова до медиите рядко стигат негови снимки, той отказва и участия в тв предавания заедно с половинката си. Но е плътно до нея в почти всичките ѝ прояви.

Репортери на “Уикенд” са го засичали да я придружава на светски събития и по участия, така че на практика с Мария са неразделни. Едва ли ще е изненадващо, ако звездата е решила да го дари с още един наследник. Малко след като роди София, тя призна, че не изключва възможността и за трето дете. В случай, че се е решила на подобна стъпка, е логично да бърза с нея, тъй като скоро става на 45 години и вече няма никакво време за губене.