Поп певицата Мария Илиева сподели кадър, в който главен герой е бременния си корем. Брюнетката, която преди седмица разкри, че носи в утробата си бебе, е на седмото небе от щастие, че ще има втори дете. Както първо Lupa.bg писа, звездата е в напреднала бременност и съвсем скоро отново ще стане майка.

Ето какво написа щастливата бъдеща майка:

Бременността е вълнуващ период за всяка майка! Усещаш как в теб се случва живот, тупти едно мъничко сърчице на бързи обороти. Несравнимо щастие е това. Нерядко обаче радостта е съпътствана от физически дискомфорт и проблеми, страхове, несигурност. Промените с тялото и психиката, които се случват, са свързани с големи дози стрес. Аз определено съм късметлия в тази посока, но искам да приветствам и да се поклоня пред всички майки, минали през нечовешки трудности със стоицизма на истински герои. Да си майка е велико! Тагнете своите любими жени – бъдещи и настоящи майки, за да им поднесем искрено възхищение, любов, подкрепа и признателност. Аплодисменти, скъпи мами!

Мария Илиева не спира да показва бременното си коремче

Вижте още:
Мария Илиева: Чувствам се добре в МаямиОт две седмици Мария Илиева е в Маями, САЩ с 3-годишния си син Александър. Певицата е там по работа …Feb 28 2021skafeto.com

loading...