Мария Илиева Междуречки

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Бащата на второто дете на поп певицата Мария Илиева е Александър Междуречки – син на покойния бивш столичен кмет Петър Междуречки. Това стана ясно тези дни покрай изписването на малката София. Момиченцето е първо дете за 36-годишния Алек, който доскоро бе един от най-желаните ергени у нас. Уви, вече е зает.

Алек произхожда от знатна фамилия – баща му бе един от най-уважаваните градоначалници на столицата, за когото всички си спомнят с особен сантимент. Петър Междуречки е баща на още две деца, освен Александър. Това са неговите по-големи сестри Надежда и Александра. Най-голямата Надежда е адвокат по граждански дела и също се слави с добро име в адвокатските среди.

Алек Междуречки завършва икономика в Хайделберг. Завърна се в България, когато преди 3 години след дълго боледуване почина баща му. Заради силната връзка с майка си Таня, Александър избрал да остане у нас, където да развива собствен бизнес, пише show.bg.


Александър Междуречки

Запознава се с Мария покрай общи приятели, и по-точно – певицата Сантра, с която от дълги години е много близък.

Илиева, която по това време е с бебе на ръце от бившия си приятел Георги Михайлов, се влюбва в Алек от пръв поглед. 7-годишната разлика не притеснява Междуречки, а още по-малко певицата, която винаги се е заглеждала по мъже, поне с 10 години по-млади от нея.

Двамата не губят време и скоро Мария забременява. Тя много държи да запази в тайна самоличността му и на изписването на бебето моли журналистите да не снимат таткото. Уви, името му бързо се разпространи в медиите.