Мария Илиева промяна Диона

Мария е една от най-доказаните и успешни български певици. Тя има дълга кариера зад гърба си и твори както с желание, така и с огромен успех. Не само, че радва феновете си с музика на български език, но и на чужди езици, което прави музикалното й портфолио много разнообразно. В момента Мария Илиева е един от панелистите в новото предаване по Нова телевизия – „Маскираният певец“. Именно там тя се изказа остро по адрес на своя колежка.

Поп певицата Мария Илиева направи на нищо рапърката Диона. Изпълнителката се изказа крайно хапливо за колежката си в „Маскираният певец”, пишат от show.blitz.bg. Певицата реагира доста остро, след като влезе в спор за един от участниците. „Как ще е Диона, та тя не може да пее!”, изстреля 41-годишната певица.

Илиева рядко си позволява да коментира колегите си, а този път побърза да замаже гафа след негативния си коментар. „Тя е рапърка, не е певица…”, допълни Илиева в ефира на Нова телевизия. Феновете на бившата брадърка обаче не оставиха нещата така. Те побързаха да я защитят, като посочиха, че в новата си песен Диона доказва, че може да пее. Особено след като рапът в парчето й съвсем не е водещ елемент.

Мария Красимирова Илиева е родена на 1 декември 1977 г. във Велико Търново, България, в семейство на класически музиканти. Майка ѝ, Ваня Монева, е диригент на хор „Космически гласове“, а баща ѝ, Красимир Илиев, е концертмайстор на Софийски духов оркестър. Мария ходи на уроци по пиано и солфеж от петгодишна възраст. Започва да пее на шестгодишна възраст и развива певческите си умения във формациите на хоровата школа „Петко Стайнов“.

След като семейството ѝ се премества да живее в София, Мария завършва Софийската математическа гимназия „Паисий Хилендарски“, следва дипломирането ѝ в УНСС, специалност „Застрахователен бизнес“, а няколко години по-късно защитава магистърска степен и в специалност „Международни отношения“.

Междувременно певицата става вокал на групата „Високо“, където прави първите си крачки на клубна сцена. По това време е поканена да води две музикални предавания: „Само за теб“ – седмично предаване на живо по CG TV, и „По вълните на музиката“ – седмично предаване за класическа музика по БНТ. През 2000 г.Мария Илиева се изложи брутално с тази СНИМКА 18+Нелеп фотошоп на снимки по бански на поп певицата Мария Илиева, от басейн във Флорида, разсмя потреб…Aug 28 2019skafeto.comМария Илиева – прекрасна и щастлива във Флорида (ГАЛЕРИЯ)Мария Илиева все още се намира в САЩ, а отскоро замени слънчева Калифорния с още по-гореща Флорида. …Aug 21 2019skafeto.com

loading...