Мария Илиева Преслава

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Мария Илиева изненада феновете си след като се появи на сцената заедно не с кого да е, а с Преслава и пропя една от нейните известни песни, а именно „Лъжа е“. На видео в социалните мрежи се вижда, че на Мария Илиева тази музика не и е чужда, а дори напротив. След Тита и Гери-Никол, и Мария Илиева залитна в лекия жанр.

Импровизираното дуетно изпълнение предизвика бурни реакции в социалните мрежи, където веднага заваляха одобрителни коментари от феновете на двете изпълнителки.

Освен че пее, майката на две деца и изпълнителка на хита „Нищо“ се раздава и с кръшни танци, които ясно показват, че най-сетне е свалила излишните килограми след раждането на дъщеря си София.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Preslava (@preslava_official)

Преди години Илиева бе страстна опонентка на попфолк жанра, но после смени тона. Тя дори бе изловена от папараци да купонясва с Елена Паришева и Преслава в чалга клуб, а през 2012 година публично похвали лекия жанр.

„Аз не бих винила чалгата. Факт е, че е индустрия и това е похвално, защото един човек успя далновидно да прецени каква бизнес политика да има и наистина направи много сериозен бизнес от това“, обясни тогава поп изпълнителката, написа Hotnews.bg.