Мария се показа

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Когато преди седмица стана ясно, че Мария е поредната жертва на домашно насилие обществеността се изуми от факта, че такава миниатюрна жена е понасяла удари от Мирослав Соколов. И то не един път, а както твърдят запознати той е издевателствал над нея поне 4 пъти.

Този път Мария не замълча и проговори за скандалните събития, случили се в дома й. Отначало тя отказа да коментира, но в профила си в Инстаграм си позволи да покаже малко повече.

Към фотото, което лъсна в социалната мрежа се вижда една крехка жена, която е облечена изцяло с черни дрехи, а очите си крие зад тъмни очила. По нищо не си личи обаче, че е преживяла такава страхотна драма и няма никакви следи от физическата разправа.

Може би й е малко неудобно, че така прехваления й мъж, на когото се кълнеше публично във вечна любов показа характера си на мутра.

Вижте още:
Мария с признания за милионерите в живота сиЧалга певица и милионер! Това отдавна звучи като добре познато клише. Попфолк дивата Мария, например…Mar 31 2023skafeto.com

Взеха колите на МарияЧалгаджийката Мария се е разделила с лъскавите возила, които шофираше, пише Lupa.bg. За Коледа изпъл…Mar 30 2023skafeto.com