Мария Силвестър Без грим Бригада Нов дом нов сезон

Без грим и прическа, Мария Силвестър е трудно разпознаваема и много далеч от щурия образ, с който я познаваме от малкия екран. Сайтът hotnews се е натъкнан на кадри на телевизионерката, които са без каквато и да е обработка и филтри. Снимките са от почивката й на Занзибар, където е в момента.

Ексцентричната дама, която само преди броени дни чукна 44 е заедно със сина си Давид. Очевидно далеч от родна България, суетата не я притеснява особено и се показва без абсолютно капчица грим, лицето й е подпухнало и сякаш виждаме друга жена. Винаги изправената й и добре подредена коса също е доста неглижирана и леко бухнала, точно като на току що събудила се. Лъчезарната й усмивка обаче си е на мястото.

На Занзибар тв водещата на „Бригада нов дом“ е без младото си гадже Михаил Пенев, разкриват източниците ни. Там е със сина си от актьора Силвестър Силвестров и приятелска компания. Синеоката дама обожава да пътешества с любимия си, който е цели 17 години по-млад от нея. Защо обаче се е лишила от компанията му този път, може само да гадаем.

Няма да познаете Мария Силвестър без грим

Няма да познаете Мария Силвестър без грим

Вижте още:
Гаджето на Мария Силвестър с криминално минало?Михаил Пенев е тайнственият младок, с който Мария Силвестър вече не крие връзката си. Роденият през …Jan 26 2020skafeto.com

Мария Силвестър: С „Бригада Нов дом“ заразяваме хората с доброВ началото на 2021 година стартира нов сезон на едно от емблематичните предавания на БТВ „Бригада Но…Dec 5 2020skafeto.com

loading...