Мария Силвестър гадже

Мария Силвестър е една от българските водещи, които са много харесвани от публиката не само заради професионалните си качества, но и заради непринуденото си поведение, което разтапя ледовете. Освен това тя има страхотно чувство за хумор, което допринася за обичта, която се е изградила между нея и хората. Тя обаче рядко допуска обществото до личния си живот, но сега Мария Силвестър най-сетне показа гаджето си.

Предколедното настроение се отразява доста добре на Мария Силвестър, която публикува за първи път снимка с актуалното си гадже, пишат от show.blitz.bg. До този момент тв водещата го пазеше ревностно от публичното пространство. Синеоката красавица и приятелят й са на романтична почивка в Париж и изглеждат по-влюбени отвсякога. Кадърът, който Мария споделя в социалните мрежи със своите последователи пък, е на фона на Айфеловата кула.
Мария Силвестър показа гаджето си (Снимка)

Мария Силвестър е от публичните ни личности, които много рядко или изобщо афишират дори детайл от личния си свят, особено пък след драматичния си развод със Силвестър Силвестъров преди три години. Припомняме, че двамата бяха женени в продължение на 15 години и имат син на име Давид. Новият приятел на магнетичната тв водеща засега успява много убедително да върне усмивката на лицето й, а снимката, която Мария сподели, вече е с хиляди одобрителни лайкове.

Мария Силвестър е българска телевизионна водеща, модел и актриса. Учила е право и психология, а в края на 90-те е топ модел. По собствените ѝ думи към телевизията се е ориентирала случайно, когато я повикали да стане сценарист в сутрешното предаване на Гала „На кафе“. Преди това работела в списание. Позната е на зрителите като водеща и репортерка – от предаванията „Тройка по никое време“ пo TV7, Вечерното шоу на Азис по PRO.BG/ TV2, „Красива наука“ (заедно с ядрения физик Леандър Литов) по БНТ, комедийния сериал „Тя и той“, танцувалното риалити по Нова телевизия „VIP Dance“, където участва в един отбор с Боби Турбото и двамата са сред фаворитите на публиката.

Вижте още:Мария Силвестър с неочаквано признание за своя разводЕдна от най-обичаните и харесвани водещи в българския ефир, която грабва зрителите на България с пре…May 16 2019skafeto.comВлюбена до уши: Мария Силвестър забърса 15 години по-млад мъжЧаровната водеща Мария Силвестър се носи на крилете на любовта, издаде самата тя. Любовната й тръпка…Apr 25 2019skafeto.com

loading...