Мария срам Събуди се

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Мара Отварачката се покри от срам след побоя над нея от мъжа й Мирослав Соколов. Фолк звездата явно се срамува, че се е разчуло, че любимият й Миро Дзвера периодично я пошляпва. Миньончето не се притеснява от шамарите и от факта, че се е върнала при насилника, а от това, че всички вече знаят, че периодически яде пердах.

Мария е зарязала дори щерка си Марая, която години наред всеки ден караше и прибираше от училище. Всяка сутрин заралийката пускаше клипчета как шофира в ранните утринни часове. Около 15,30 часа пък публикуваше видеа как си тръгва от Англо-американското училище в Панчарево.

От месец изпълнителката на „Спомен” не се е вясвала в школото, защото не иска да привлича вниманието към себе си. Тя е поверила Марая на грижите на майка си Йорданка и чака да отшуми скандалът от побоя. Брюнетката дори смени цвета на косата си и стана огнена червенокоска, защото иска да не я разпознават.


Марая

Както „Уикенд” писа, семейство Отварачкови дори се изнесе от семейния си апартамент и си нае луксозна къща, защото двамата нямат очи да погледнат съседите си, които съвестно извикаха полиция, когато чуха Миро да пребива Мария. Певицата избра луксозния живот и шамарите пред достойнството и сега си носи кръста за този избор. Феновете на звездата се молят да не се стигне до някоя трагедия при пиянски среднощен изблик на Дзвера. Той, разбира се, се кълне, че никога не й е посягал.


Мария и Миро

Мария плаща по 50 000 лева на година за училището на Марая, защото иска да е изучена, за разлика от нея. Школото избра доведеният й дядо Добромир Гущеров, когато Отварачката беше съпруга на сина му Християн. Певицата се жалваше след развода с милионера, че няма пари да плати училището на единствената си наследница. Чалга изпълнителката често хвали гарджето си, което знае перфектен английски, но не и български.

В школото изучават само езика на Шекспир и Марая има проблеми с родната реч. Тя често пише „кАде” и „съжЕлявам”, а „незнам” дори няма да го коментираме. Заралийката пръска луди пари за образованието на красивата си щерка, но самата тя не й дава добър пример, защото е жертва на домашен тормоз, но си търпи. Така детето изгражда грешна представа за любовта, връзките и побоищата. Утре Марая най-вероятно няма да вижда нищо нередно в това да търпи шамари в замаяна на „Гучи” и „Шанел”, защото го е видяла от мама. Преди десетина дни Мария беше изловена и как си изхвърля боклуците на земята до скъпото им „Ламборгини”. Заради такива като Отварачката, които не зачитат кофите за боклук, се налага да има кампании, за да изчистим България за един ден…