Преди малко повече от три месеца Виктор Стоянов разкри, че вече не е ерген. И макар тогава да предпочете да запази в тайна самоличността на своята половинка, той все пак отрече тя да е някоя от участничките в предаването, донесло му слава у нас, като в това число сложи и Александра Гърдева, с която редица родни медии спрягаха името му по онова време. Както стана ясно, въпреки няколкото им срещи, състояли се след края на шоуто, двамата никога не са преминавали границата на приятелството, за да разберат дали риалити формата би приключил по различен начин, ако психоложката не бе решила да го напусне.

Да обаче, признанието на някогашния национален състезател и треньор по гребане, че любовта го е споходила, наред с последвалата му сдържаност по темата, предизвика любопитството на мнозина, карайки ги да си зададат въпроса коя е жената, успяла там, където други двайсет преди нея публично се провалиха, покорявайки сърцето на най-желания свободен мъж в България. И тъй като от негова страна така и не дойде отговор, редица медии побързаха да се възползват от дискретността му и наново подновиха своите предположения, обвързвайки го романтично с различни дами, като този път оставиха на страна онези, пробвали се да спечелят симпатиите му пред камера.

Така от име на име постепенно се стигна до това на 25-годишната блогърка Мария Тарашманова, която е сред най-популярните пътешественици в социалните мрежи, превърнали личните си страници в своеобразен каталог, представящ на последователите им различни спиращи дъха кътчета по света. До това заключение се стигна, след като пресата обърна внимание на факта, че двамата с бившия фитнес инструктор се следват в платоформите за комуникация, а като потвърждение приеха харесванията на Виктор под снимките ѝ, което обаче далеч не може да се приеме като сериозна индикация за евентуална връзка между тях.

Само че по-късно във виртуалното пространство се появи изображение, на което се вижда, че двамата са част от приятелска компания, наброяваща общо дванайсет души, отправила се към Мусала. В този миг ситуацията като че ли придоби малко по-различен образ, подклаждайки допълнително слуховете за отношенията им, пише Дир.бг.

Само че дори тоновете мастило, изписано след това по случая, не успя да накара никой от тях да каже истината… Поне досега, тъй като съвсем наскоро, след като шумът около тях най-после започна да стихва, те решиха да прекратят играта на криеница, обявявайки, че действително са заедно. Сториха го с поредица кратки видео клипове, показващи съвместните им обиколки, отвели ги извън границите на страната ни. Така например Мария сподели в своя акаунт кадри от визитата им в Италия, където са решили да се усамотят през топлите дни, прекарвайки няколко дни само един с друг. В публикацията се вижда, че се наслаждават на щедрите слънчеви лъчи от борда на моторна лодка, а освен това похапват сладолед.

Знаейки, че вече не е необходимо да държат чувствата си извън обсега на ярките прожектори, двамата изглеждат по-щастливи от всякога.

Още от Лайфстайл


loading...