Мари Константин ваната

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Мари Константин, ставащата все по-популярна дъщеря на Гала, определено обича вниманието и всячески се опитва да го привлече към себе си. Не рядкост са доста предизвикателните й снимки, а с последните такива направо взриви Инстаграм.

При това г-ца Будева го играе русалка във ваната. „Искам да е лято, а обикновено предпочитам зимата. Просто някак не е толкова забавно да се правиш на русалка във ваната“, отсече под колаж от еротични кадри.

Не става ясно кой е фотографа, докато щерката на Гала се забавлява в гъстата пяна, което поражда и други асоциации. Паметливи припомнят, че с подобен кадър Мари обяви, че е с коронавирус. Явно сега по този начин слага и край на карантината, а мераклиите й се цъклят на миниатюрните фотографии.

Вижте още:

Мари Константин: Не се срамувам от тялото сиЩерката на Гала Мари-Константин започна новата година в разговор с почитатели, в който разкри много …Jan 6 2021skafeto.com

Дъщерята на Гала изкушава с изрязан банскиКрасивата щерка на Гала – Мари Константин става все по-освободена в социалните мрежи и като нищо ско…Jul 1 2020skafeto.com