мари константин дупе

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Мари Константин реши да опровергае слуховете, че е напълнияла и се разхвърля в инстаграм с голи снимки. Щерката на гала демонстрира дългите си крака и показа „задния панел“, пише Lupa.bg.

„Споделяла съм и преди, че не се стремя към някаква перфектна визия, може и да имам недостатъци, важното е, че работихме върху тези, които ми тежаха и благодарение на екипа само след месец наистина се чувствах добре в кожата си на плажа (целите три дни), но и сега- в края на лятото и в началото на МОЯТ сезон, продължавам да се харесвам“, пише под горещите кадри Мари.

Младото момиче разясни, че не е известна не заради прочутата си майка, а защото е умна, забавна, отговорна, креативна и общителна.

Вижте още:
Мари Константин пусна предизвикателни снимки от ванатаМари Константин, ставащата все по-популярна дъщеря на Гала, определено обича вниманието и всячески с…Jan 20 2021skafeto.com

Не ѝ върви на Мари, щерката на Гала с вой до небесата заради гадини (СНИМКА)Не ѝ върви на Мари Будева и това е! След като преди седмица дъщерята на Гала загуби ценен пръстен на…Aug 11 2021skafeto.com