Мари Константин даде обяснение защо изчезна толкова дълго от социалните мрежи-непростима постъпка за една истинска инфлуенсърка, каквато е тя. Щерката на Гала каза, че е била шокирана от вълната от омраза, като я заля, след като пусна голи снимки от ваната, пише Hotnews.bg.

Тя била направо пред нервна криза, затова решила да остане насаме със себе си и да осмисли случилото се, вместо да чете още и още негативни коментари в инстаграм. Hotnews.bg видя, че тя е изтрила всички критики срещу разголването със секси снимки, но е оставила защитниците си, които не виждат ни лошо в смелостта й.

На повечето от тях Мари благодари лично, но явно те са били малцинство, щом е решила да си даде почивка от социалните мрежи. Сега остава въпросът-ще продължи ли с голите снимки?

Дъщерята на Гала се срина заради голи снимки

Вижте още:

Щерката на Гала: Не се срамувам от тялото сиЩерката на Гала Мари-Константин започна новата година в разговор с почитатели, в който разкри много …Jan 6 2021skafeto.com

Мари Константин пусна предизвикателни снимки от ванатаМари Константин, ставащата все по-популярна дъщеря на Гала, определено обича вниманието и всячески с…Jan 20 2021skafeto.com

loading...