Неустоима, вдъхновяваща, съблазнителна – марковата парфюмерия и козметика ухае на висока класа и се носи с достойнство. Всеки, който иска да бъде забелязан и ценен в обществото плаща поне 10% данък обществено мнение и винаги преди да излезе от вкъщи се съобразява какво да облече, кои цветове да съчетае, как да се гримира и никога, ама никога не пропуска финалния акцент на визията – марковия парфюм.

Можем да използваме различни продукти за хигиена, грижа и разкрасяване – душ гелове, дезодоранти, кремове и лосиони, но безспорният номер едно си остава парфюмът. Той олицетворява нашето светоусещане за лекота, финес, добро настроение и моден подпис – гаранцията, че това сме ние и никой друг.  Макар много хора да харесват и използват парфюм с едно и също име, уханието е различно при всеки човек. Това се дължи на кожата ни, температурата на тялото и физическата ни активност.

Понякога дълго търсим нашия парфюм. Откриването му не е лесна задача, защото когато тестваме определено ухание, в първия момент ни заливат само връхните му нотки, които траят не повече от 10-15 минути. В магазина няма как да изчакаме 1-2 часа докато цялата палитра от етерични масла  – средните и базовите акорди – прозвучат докрай. Когато обаче най-сетне открием своя единствен, любим и неповторим, несравним с никой друг аромат, искаме той да не свършва никога. Да е навсякъде с нас като невидим приятел, който ни дава по-високо самочувствие и увереност.

Топ брандовете имат утвърдена стратегия да сбъдват мечтите на своите клиенти. Те инвестират милиони в удоволствието на клиентите, гарантирайки суперизлъчването им винаги и навсякъде – на работа, във фитнеса, у дома. Парфюмът в чистия му вид е нещо доста скъпо,затова майсторите в козметиката произвеждат много други продукти за лична хигиена и грижа, украсени със същия пленителен аромат. Сериите включват средства за тяло и коса, различни видове дезодоранти, стандартни и миниатюрни версии на парфюмите, тестери и рекламни мостри, каквито могат да се видят тук: https://makeup.bg/brand/23411/.

Голямо удобство е, отивайки на важна среща да не носим пълнометражната тежка стъклена бутилка със себе си, а малка разфасовка на нашия афродизиак, която дискретно ще се спотайва в някой джоб или дамската чанта, за да влезе в действие когато пожелаем да опресним аромата на китките си. Малките разфасовки се предлагат самостоятелно или в комплект с голям флакон.

При кръговрата на сезоните често сменяме гардероба и парфюма си, който през зимата е по-тежък и топъл, а копнежът за нов носи очакване за пролет, свобода и ново начало. Ако обичаме да поръчваме по интернет и се боим дали ще харесаме новото ухаещо бижу, можем да изберем мостра, съдържаща най-малко милилитри. По този начин няма да платим високата цена на голямата бутилка и ще опитаме други аромати, без да сме пръснали един куп пари на вятъра.