Марк Антъни жена

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Марк Антъни се ожени за Мис Вселена Парагвай 2021 Надя Ферейра на бляскава церемония в събота вечер.

Дейвид Бекъм, Салма Хайек и Лин Мануел Миранда са били сред гостите на звездното парти, което се е провело в The Perez Art Museum в Маями. Разпространени снимки из чуждестранните медии показват булката в рокля на Galia Lahav, а Антъни – в стилен костюм на Christian Dior.

Шафери на Марк Антъни са били Дейвид Бекъм и Карлос Слим, който дълго време бе най-богатият човек на света. Шаферка на булката е била дъщерята на Слим, пише actualno.com.

Марк Антъни жена

Няма информация дали Дженифър Лопес или близнаците, които има Антъни от брака си с Джей Ло, са присъствали на церемонията. Твърди се, че по-рано през деня Лопес и децата ѝ са видени с Бен Афлек в Лос Анджелис, така че трудно биха успели малко след това да са в Маями.

Децата на Антъни от връзката му с Деби Росадо – Ариана на 29 години и Чейс на 27 години, също не са били част от сватбения ден. Синовете на Марк Антъни от брака му с Даянара Торес (Кристиан на 21 години и Райън на 19 години) все пак са били до баща си в този толкова важен за него момент.

Марк Антъни (54 години) и Надя Ферейра (23 години) започнаха своя романс в началото на 2022 г. През март връзката им е официализирана чрез общ пост в Instagram. Музикантът предложи брак на Надя на 23 май миналата година.

Това е четвърти брак за Марк Антъни, който преди това се е женил за – Даянара Торес (2000 – 2004), Дженифър Лопес (2004 – 2014) и Шанън Де Лима (2014 – 2017).


loading...