Марта Вачкова дъщеря

Чаровната дъщеря на Марта Вачкова замина за половин година в Португалия, където ще продължи обучението си, пише Hotnews.bg. Рада Миладинова избра да стане художничка и завършва в плакат и визуална комуникация в Националната художествена академия. Това ще първата подобно за раздяла за майка и дъщеря, които имат силни връзка помежду си.

Марта е във влошени отношения с баща й от десетилетия и почти сама е отгледала наследничката си. Приятелите на Вачкова са категорични, че тя ще се обажда по пет пъти на ден на Рада, за да е сигурна, че с нея всичко е наред на другия край на Европа.

На летището младата художничка бе изпратена и от баба си-съпругата на актьора Григор Вачков Силвия.

Марта Вачкова изпраща дъщеря си в чужбина
Марта със сигурност е много тъжна, но днес има и повод за радост, защото тръгва новия сезон на „Откраднат живот”, в който нейната сестра Жекова продължава да участва. Днес ще има премиера с фенове и журналисти на първите серии от „Кръвни връзки” и изложба със снимки на актьорите.
Неземна вкусотия – рецепта за бюрек с гъби и пиле на Марта ВачковаКолкото е добра на сцената и пред камерата актрисата Марта Вачкова, поне толкова я бива и в кухнята.…Jan 31 2019skafeto.com

Марта Вачкова навъртя 60 годиниЛюбимата шефка на сестрите от сериала “Откраднат живот” Марта (Мартина) Вачкова отбелязва своя 60-го…Jul 29 2019skafeto.com

loading...