марто под прикритие

Ивайло Захариев, който стана известен като Марто в „Под прикритие“ и сега участва в сериала „Пътят на честта“, ще мине под венчило за втори път, пише Дир.бг.

Избраницата му е Станислава, с която са заедно от няколко години.

Костюмът, с който актьорът ще се жени е черен, в стил Джеймс Бонд и е дело на известна модна къща. Роклята на булката е на дизайнера Стоян Радичев. Каква е тя, дали е бяла или ще има изненади, самият Ивайло не знае, защото по традиция младоженецът не бива да я вижда преди сватбата, разказа той.

Тържеството ще е в края на месеца, но Иво предпочита да не се издават подробности. Децата и на двамата със сигурност ще са част от тържеството. Той има двама сина от първата си съпруга Миряна Георгиева – Филип и Дамян. Миряна беше пиар в bTV доскоро, а отвчера работи за „SOS Българска роза“, съобщи тя във Фейсбук.

Станислава също има дъщеря от първия си брак. Трите деца, Станислава и Ивайло имат хубави отношения, забавляват се заедно, като последно това беше на рождения ден на Дамян в края на август. Хлапетата също се вълнуват от големия ден, но не се знае още дали ще изпълняват специални церемониални задачи.

Виж още:Неочаквано и много тъжно: Почина голям наш актьор от „Под прикритие“ и „Откраднат живот“Изненадващата новина за кончината на 47-годишния актьор Йосиф Шамли бе съобщена от Съюза на артистит…Oct 29 2019skafeto.com

Край на слуховете за „Под прикритие“, Захари Бахаров разкри дали да чакаме продължениеАктьорът Захари Бахаров, който стана безспорен любимец на телевизионните зрители с ролята си на мафи…Feb 25 2021skafeto.com


loading...