Маруся Мирчевска

Бившата снаха на Тодор Живков – Маруся Мирчевска, изкара повече от месец в България, след като кракът ѝ не бе стъпвал на родна земя в продължение на 10 години, със спецмисия – да се отърве от семейните имоти.

Екс съпругата на Владимир Живков пуснала за продажба три апартамента и една къща. Две от жилищата се намирали на топлокации в София, а другите две – в родния град на Мирчевска – Плевен.

Нейни съграждани разкриват, че се надявала бързо да се намерят купувачи и била склонна да преговаря за цените, защото имала финансови проблеми. Как е натрупала дълговете си, при условие че синът ѝ Тодор Живков-младши стана милионер в Щатите от хазартни залагания, не се знае.

Мистерия е и дали имането си Маруся е получила по времето на краткотрайния си брак с Владимир Живков в знак на благодарност, че е станала снаха на най-влиятелния човек в държавата, пише Лупа.бг.

Още в първите години, след като Мирчевска и синът на Тато се развели, а тя емигрирала зад Океана, се разбрало, че брачният ѝ съюз с наследника на бившия Първи ѝ е донесъл както много страдания, така и облаги.

Преди години самата тя признала, че навремето успяла да продаде пушка уникат на Тодор Живков, както и дамска чанта от крокодилска кожа, която принадлежала на дъщеря му Людмила, на търг за по 300 хиляди долара всяко.

Докато беше в България, Маруся се похвали, че е посетила музея за восъчни фигури във Варна, където има отливки както на Тато, така и на Людмила Живкова. Тя обаче не се отби до гроба на покойния си свекър, а поднесе цветя само на родителите си, които са погребани в Плевен.

Съвсем скоро се очаква и синът ѝ от Владимир Живков да се върне у нас за пръв път от повече от 30 години. В Щатите не се представя с истинското си име, а е известен като Тед Влад. Състоянието си внукът на Тато натрупа от игра на покер, а докато беше на върха в класациите, заедно с жена му – рускинята Вероника, двете им деца и майка му обитаваха палат за близо 6 милиона лева в Лос Анджелис.

Виж още:Синът на Тато мизерства с 420 лв. пенсия: Владко Живков живее в самота, стопил се заради болни бъбрециСинът на Тодор Живков – Владимир Живков, водел живот почти на прага на мизерията, а от охолството и …Oct 9 2018skafeto.com

loading...