Марчела

Поредното любовно разочарование и раздяла се отразиха много пагубно на Люси Дяковска, която не крие колко я е разочаровал развоя на събитията в личен план, пише БЛИЦ.

Певицата, която очевидно е било лудо влюбена във вече бившата си приятелка Марчела, вече се посъвзема от забития нож. На съвсем различна емоция обаче е Марчела, която вече има нова любов и явно е забравила окончателно българската си приятелка.

От няколко седмици сексапилната брюнетка е в компанията на непозната дама на име Анабел, с която са неразделни. Вече не пропускат да демонстрират любовните си отношения и в социалните мрежи.

На почти всяка снимка Марчела и Анабел са прегърнати като доказателство за избухналата между тях страст. На един от кадрите танцьорката дори е седнала в скута на новата си приятелка и плътно е притиснала тялото си в нейното.

Според информацията, която Анабел е посочила за себе си в онлайн пространството, тя е с немско-испански корени и също като Марчела е майка. Двете вече са запознали децата си, а преди седмица са посетили заедно и коледния базар в Кьолн.

За любовта им свидетелстват и романтичните послания, които двете си разменят в социалните мрежи. Няма снимка, под която Анабел да не възхвалява красотата и сексапила на Марчела. „Моята красавица. Твоето тяло е истинско слънце“, коментира влюбената Анабел, а танцьорката ѝ отвръща със сърчица и обяснения в любов, пише „Галерия“.

Любопитното в случая е, че Анабел проявява интерес към Марчела още от септември, когато започва да коментира всяка нейна снимка, а по това време тя е все още във връзка с българската звезда. Не е изключено именно Анабел да е причина за раздялата с Дяковска.

Виж още:Сбогом, красива моя любовнице! Люси Дяковска стресна всички с мъчително признаниеКрай на един от най-хубавите етапи в живота си сложи Люси Дяковска. Певицата се е разделила с танцьо…Oct 24 2021skafeto.com

Люси Дяковска след развода: Само работата ми остана!Люси Дяковска лекува с работа разбитото си сърце след развода с екзотичната танцьорка Марчела. Певиц…Nov 28 2021skafeto.com


loading...