маскираният певец

Макар разкритието, че под костюма на Мозъка се крие Георги Низамов, да бе съпроводено от голяма доза вълнение, друго събитие, случило се в рамките на шоуто „Маскираният певец“, предизвика истински фурор както сред присъстващата в студиото публика, така и сред зрителите пред малкия екран. Под светлините на прожекторите за кратко, като гост-изпълнител, се върна една от любимите героини на аудиторията в предишното издание на развлекателното предаване, а именно Принцесата, споделя Дир.бг.

Тя изпя песента на Дженифър Хъдсън от мюзикъла „Мечтателки“ „One Night Only“, а изпълнението ѝ накара мнозина от присъстващите да се изправят на крака, аплодирайки я бурно. Никой обаче не успя да отгатне на кого принадлежи впечатляващият глас, в това число дори майката на певицата, облякла роклята на Принцесата. В крайна сметка се оказа, че той е на младата Дара Екимова, дъщеря на Ива и покойния Дими от „Сленг“.

„Мислех, че вие ще се сетите, г-н Вергов, тъй като сте се познавали с баща ми“, обърна се тя към актьора, който е бил близък приятел на нейния родител и я познава от малко дете.

Вергов едва успя да сдържи сълзите си в ефир, но видимо се разстрои, сещайки се за своя приятел от миналото.

След като епизодът на „Маскираният певец“ приключи, нейната майка сподели в социалните мрежи видео, показващо собствената ѝ реакция, когато разбира, че нейната наследница е гостуващият артист. Кадрите показват, че тя също не е била наясно с участието ѝ, понеже избухва в радостни викове и започва да подскача, когато вижда образа на Дара по телевизията.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Iva Ekimova (@ekimovaiva) на


„Какво е да си успял? Как и с какво измерваме успеха?
Опитът ни ли ни дава точните маркери? Или може би успехът е в признанието, което получаваме за добре свършена работа? Вероятно в награди, титли и отличия?
Може би ми е писано да извървя още път, търсейки верните измерители!
Днес имам категоричен отговор и той е в щастливата усмивка на дъщеря ми и нейната сбъдната мечта!
Днес, тук и сега знам със сигурност, че да подкрепяш детето си по пътя към израстването му, да си опора и рамо, за да има сили, вдъхновение и енергия да преследва желанията на сърцето си, да се бори, дори когато е трудно, да не се отказва и да го видиш, озарено от щастие – ето това е един от маркерите ми за успех. Моите си лични.
Близо 2 млн. зрители видяха Принцесата в „Маскираният певец“ и превъплъщението в тази любима маска от миналия сезон на Дара. Благодаря ти щастие мое, за великата емоция, през която минах.
Отново ще ти напомня, че мечтите се сбъдват, когато работиш упорито и истински вярваш! Никога не се съмнявай в това и в себе си!
Благодаря на всички, на които цял ден се опитвам да отговоря! Благодаря за всички прекрасни думи, обаждания и съобщения! Благодаря!“, гласят емоционалните ѝ думи в по-късен неин пост, качен в личната ѝ Фейсбук страница, придружени с видео от изпълнението на дъщеря ѝ.

Виж още:Съседи тормозят Ива Екимова Ива Екимова пропищя от съседи. Блондинката изрази възмущението си в профила си във фейсбук. Ето к…Aug 18 2020skafeto.com

Ива Екимова остави всички с пръст в уста! Събира мъжките погледи на плажа с брутално тяло (СНИМКИ)Ива Екимова взриви социалните мрежи с последните си снимки! Пиарката открадна няколко дни от работни…Jul 5 2018skafeto.com

20 години по-рано: Ива Екимова и Гала като Момичета на късмета на Къци! (РЕТРО СНИМКА)Преди 20 години две от актуалните дами в българския ефир сега са били… Момичета на късмета в преда…Oct 10 2018skafeto.com


loading...