Матрицата 4

Актьорът Киану Рийвс и режисьорът Лана Уашовски се завръщат към света на „Матрицата“ с четвърто издание от поредицата.Ще умре ли Джеймс Бонд? Какво значи заглавието на новия филм25-ият филм за супер шпионина Джеймс Бонд се нарича No Time to Die, което създава редица различни те…Aug 21 2019skafeto.com

Киану Рийвс отново ще играе Нео, а Кари-Ан Мос – Тринити. Лана Уашовски ще е съсценарист, режисьор и продуцент на филма.

През 1999 г. Лана Уашовски, тогава Лари, създава първия филм „Матрицата“ заедно с брат си Андрю, който става Лили през 2016 г. Този път тя ще работи сама върху продукцията, съобщава БТА, цитирайки Асошиейтед прес и Франс прес.

„Лана е истински пророк, креативен режисьор, уникален и оригинален, и сме много щастливи, че тя ще пише, режисира и продуцира тази нова глава от вселената на „Матрицата“ – каза Тоби Емерик, президент на Warner Bros. Pictures.

Приходите от трите филма от поредицата „Матрицата“ надхвърлиха 1,6 милиарда долара от прожекции по света. Предишният филм излезе през 2003 г.

Лана Уашовски заяви, че идеите на „Матрицата“ са особено актуални и тя е щастлива героите отново да се завърнат в живота ѝ.„Цар лъв“ вече е най-касовият анимационен филм на всички времена„Замръзналото кралство“ (Frozen) задържа рекорда за анимационен филм с най-голям приход в продължени…Aug 12 2019skafeto.com

Снимките на „Матрицата 4“, чието име не беше уточнено, ще започнат догодина.

loading...