Мат Деймън татуировка
66ème Festival de Venise (Mostra)

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Мат Деймън e от холивудските звезди, които държат на семейството си. Актьорът е готов да направи всичко за близките си хора, дори да изрази обичта си към тях по нестандартен начин. Като например да татуира имената им завинаги върху себе си.

Миналото лято 52-годишният носител на Оскар се похвали с татуировките, посветени на децата му. Мат е горд баща на четири дъщери, чиито имена – Стела (12), Джиа (14), Изабела (16) и Алексия (24) – той изписа на горната част на дясната си ръка. А преди седем години татуира и името на своята съпруга Лучана Барозу, но просто с краткото Луси.

Сега актьорът реши да почете по същия начин паметта на покойния си баща, разкрива Metro. Кент Деймън, който подобно на сина си бе актьор, почина през 2017 г. на 74-годишна възраст след продължителна битка с рака. Двамата имат силна връзка помежду си и дори заедно участват във филма от 2003 г. Stuck on You.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by winterstone (@winterstone)

Мат изписва на рамото си думата номад (на англ.ез. nomad). Прочетена наобратно, тя означава неговото собствено име. Но не само това – такова е и името на любимата лодка на баща му, в която е обичал да прекарва свободното си време.

Сантименталната татуировката е дело на художника Даниел Уинтър. Известният в звездните среди татуист сподели дори видео в своя Instagram профил, което демонстрира процеса на изписване на думата. „Красива татуировка, с толкова много значения“, коментира той към видеото.

Мат Деймън, като любител на бодиарт изкуството, е споделял през годините, че татуировките са „много спонтанно решение“.

„Така се случи някога, че просто, без да се замислям, си направих татуировка с името на съпругата си. Но надписът седеше някак самотно на ръката ми и все си казвах, че трябва да прибавя и децата там. И така, постепенно, измислям начини да събера цялото семейство заедно“, казва още актьорът, цитиран от Access Hollywood.

Вижте още:
Без граници: Австралийка си татуира очните ябълкиАмбър Люк от Нови Южен Уелс, Австралия, ослепя за период от три седмици, след като си татуира очните…Nov 5 2019skafeto.com

Гафът на Ариана Гранде или внимавайте с татуировкитеСветовните музикални класации в продължение на няколко седмици класират на топ място най-новия сингъ…Jan 31 2019skafeto.com