Мая и Магапаса

Адвокат е завлякъл с 9000 долара нежната половинка от легендарното фолксемейство Мая и Магапаса, разкри самата Мая.Помните ли Магапаса от Мая и Магапаса? Няма да повярвате какво прави сега!Добрин Петров беше нашумял у нас в края на миналия век. По-известен като Магапаса, той се изявяваше …Aug 22 2017skafeto.com

Парите са му платени, за да легализира пребиваването на дъщеря им Кристиана в САЩ, но юристът ги взима, без да свърши нищо.

След три години борба, Мая намира втори адвокат, който се оказва много добър и успява да уреди нещата в кратък срок и издейства статут за постоянно пребиваващ на Кристиана.

В момента Кристиана е вече на 21 години. Учи втора година наказателно право. Остават й пет години до дипломирането заедно със стажа и квалификациите, пише „Телеграф“.

Мая реши да сподели и истината за отношенията си с баща й: „За тези, които се интересуват от личния ми живот, ще кажа, че с Магапаса сме разделени отдавна, но поддържаме добри отношения в името на Кристиана. Той живее в Чикаго, има семейство, искрено се надявам да е щастлив. Във Вегас живея с дъщеря си и кучето ни, малко чихуахуа“, разказва Мая.

Мая няма мъж до себе си, но не й липсват предложения. Просто критериите са й много високи.

„Занимавам се и работя различни неща в Щатите, живея в Лас Вегас. Кварталът, в който живея сега, е много добър. Една от малкото зелени площи във Вегас е наблизо, има една градинка, в която разхождаме кучето. В близост живеят много богати и известни хора, може би най-голямата звезда сред тях е тенис легендата Андре Агаси. Той живее на съседната улица, през няколко сгради“, разказва Мая.

Певицата е успяла да си освободи 2 месеца, за да прекара в България, които обаче вече свършиха.

loading...