Меган и Хари Мел Гибсън

Мегзит безспорно бе една от основните теми от началото на 2020 г. Меган и Хари са още са твърде дискретни, но Лос Анджелис вече „разполага“ с две знаменитости повече. Стана ясно, че двойката e в Калифорния от няколко дни. Според слухове сега младото семейство обитава имот в Малибу. Домът, в който се предполага, че в момента живеят Хари и Меган, е бил преди това на холивудската звезда Мел Гибсън, пише британският таблоид Express. Под наем е живяла тук Кайли Дженър. Уникалното имение се намира в охраняван квартал. В къщата има 10 спални и 8 бани, басейн и голям двор.

Съществува обаче един въпрос. Как 35-годишният Хари и 38-годишната Меган ще осъществят амбицията си да водят нов, финансово независим живот. Това тепърва предстои да се разбере. На този етап задачата на Маркъл изглежда по-лека. Тя е родена в Лос Анджелис, майка ѝ все още живее в града.

„Смятам, че Меган ще продължи да работи в света на развлекателната индустрия, по един или друг начин. Това е единственият вариант да се продават. В крайна сметка Меган идва от тази индустрия.“, казва експертът по знаменитости Джетендр Сехдев.

Меган и Хари се покриха в палата на Мел Гибсън (СНИМКА)

Въпреки че вероятността Меган да се завърне към актьорството е малка, според Сехдев тя може да представя документални филми или да приеме други озвучаващи роли. Преди да напусне Великобритания, Меган вече влезе в ролята на разказвач на документален филм за „Дисни“ – компания, която може да бъде заинтригувана от имиджа ѝ на „принцеса“.

Ако все пак реши да се завърне към актьорската професия, съпругата на принц Хари ще трябва да бъде особено внимателна към подбора на роли.

Какво ще прави Хари?

За принца, който намали публично връзките със семейството и се отдалечи на хиляди километри, пристигането в Лос Анджелис е по-скоро „потапяне в неизвестното“. Срещи с публика, договори за книги, интервюта – това са сред възможностите, които се отварят пред Хари, допълва експерт.

Добър пример?

Хари и Меган могат да последват и примера на Барак и Мишел Обама, които основаха продуцентска компания, отбелязва Саймън Томпсън. Подобен ход ще им позволи да промотират свидни на сърцето им каузи, като грижата за ветерани, психичното здраве или околната среда.

Вижте още:
Кашата става пълна! Канада скочи на Меган и Хари, десетки хиляди събират подписи срещу тяхНад 80 000 канадци са подписали петиция, изискваща принц Хари и съпругата му Меган Маркъл сами да си…Jan 23 2020skafeto.com

Обрат! Кралското семейство с извънредна оферта за Меган и ХариПринц Чарлз и синът му Уилям обмислят да върнат принц Хари и жена му Меган Маркъл обратно във Велико…Jan 28 2020skafeto.com

loading...