Меган Маркъл скандал

Около принц Хари и съпругата му Меган Маркъл отново избухна скандал. Този път двамата предизвикаха остро възмущение у жителите на Уиндзор.

Съседите на херцозите на Съсекс получиха писмена заповед с нови правила на живот. Според нея те вече нямат право да спират и да поздравяват принц Хари и Меган Маркъл, нямат право да им задават никакви въпроси, да се интересуват за здравето им и това на бебето Арчи. Дори нямат право да погалят домашните им любимци или да им дават лично поща, която е попаднала погрешно при тях.

Все пак е редно да отбележим ,че съседите на кралската двойка не са случайни хора. Основно те са част от персонала на имота. Разбира се обаче новите правила разгневиха не само тях, а и много британци, които се подразниха от арогантното поведение на херцозите. Те  нададоха вой пред медиите на Острова.

В резултат на това се наложи представители на Бъкингамския дворец да се намесят в ситуацията. Те отново оправдаха поведението на херцозите противно на кралския указ, който забранява да коментират живота на членовете на семейството.

Според двореца съпрузите не са писали самоинициативно тези правила, а техен съветник е направил това вместо тях. Малко хора обаче повярваха на тези оправдания.

Сензационно: Изплува интимен скандал с Меган МаркълСензациите около херцогинята на Съсекс – Меган Маркъл, не спират. Още в момента, в който се събра с …May 24 2019skafeto.com

Кралицата срещна херцогинята – първата среща на Бионсе и Меган МаркълВреме е за малко „кралски новини“. На 14-ти юли не просто се състоя официалната примиера на продукци…Jul 17 2019skafeto.com

loading...