Меган Маркъл

Да бъдеш част от кралското семейство на Великобритания и да си американка, е дяволски трудно. Точно в това ни убеждава херцогинята на Съсекс Меган Маркъл почти всеки ден. Тя се опитва да балансира между личността си и семейството си, но често това се оказва трудно и с цената на редица противоречиви действия.

Каквото и да си говорим Меган Маркъл е най-одумваната и недолюбвана кралска особа, пишат от jenata.blitz.bg. Меган с лекота успява да се забърква в куп скандали, а освен това и постоянно тъпче кралските протоколи на Великобритания. Оказа се, че сега херцогинята на Съсекс е предприела е предприела опити да излъска имиджа си.

Но очаквано или не отново оплете конците и пак забърка нов чутовен скандал. 38-годишната Меган реши да се реабилитира в очите на обществеността и започна да подобрява собствения си имидж. За целта тя дори се обърна към известната американската кризисна PR агенция Sunshine Sachs. Но точно тук избухна нова скандал и повод британците да я мразят. Меган е направила това зад гърба на съветниците на Бъкингамския дворец.

Известно е, че Sunshine Sachs се счита за една от водещите кризисни компании в САЩ и си сътрудничи с много звезди. Нейни клиенти са Натали Портман, Бен Афлек, Леонардо Ди Каприо, Наоми Кембъл и много други. През 2015 година американският филмов продуцент Харви Уейнстейн също се свърза с нея, тъй като бе набеден в редица обвинения за сексуален тормоз.

Между другото, има много слухове за Sunshine Sachs: например компанията многократно е обвинена в използването на тактиката на „тъмните изкуства“, а също така е наемала платени служители да редактират информация за своите клиенти на страниците на Wikipedia.

Според слуховете служителите на двореца са шокирани, че Меган е наела служители на американската PR агенция, особено когато кралското семейство има опитен специалист по връзки с обществеността в лицето на Сара Латъм, чиито клиенти някога са били Хилари и Бил Клинтън.

„Наемането на холивудска компания за собствен PR, а да си член на британското кралското семейство е поне не само необичайно, но и шокиращо и скандално“, казва източник от Бъкингамския дворец. Дали и как Меган Маркъл ще се измъкне от поредния скандал, който сама забърка предстои да разберем.Кралицата срещна херцогинята – първата среща на Бионсе и Меган МаркълВреме е за малко „кралски новини“. На 14-ти юли не просто се състоя официалната примиера на продукци…Jul 17 2019skafeto.comМеган Маркъл в разгара на нов скандалОколо принц Хари и съпругата му Меган Маркъл отново избухна скандал. Този път двамата предизвикаха о…Aug 2 2019skafeto.com

loading...