Архиепископът на Кентърбъри

Когато Меган Маркъл стана част от кралското семейство, по-голямата част от обществеността я приветства като жената, която направи щастлив любимеца им – принц Хари. И като човека, станал „глътка свеж въздух“ за кралското семейство.

Мнозина се надяваха, че Хари и Меган ще се превърнат в харизматична двойка, която ще издигне престижа на монархията на ново ниво.

Никой обаче не предполагаше, че херцозите на Съсекс ще използват влиянието и харизмата си като двойка побеснели бобри – за да гризат краката на трона на британската монархия.

Бившият личен секретар на покойната принцеса Даяна Патрик Джефсън също коментира напрежението около Меган и Хари, което възникна, след като двойката реши да се откаже от изпълнението на кралските си правомощия и да заживее в САЩ.

Джефсън работи с Даяна от 1988 по 1996 година, а преди известно време написа книгата „Факторът Меган“, в която разказва за отношенията на американката с членовете на кралското семейство.

„Кралското семейство вече няма планове за присъствието на Меган Маркъл във „фирмата“, никакви цели не се свързват с нея“, казва Джефсън в интервю за MailOnSunday, предава БЛИЦ.

„Последните действия на херцогинята на Съсекс означават, че тя окончателно е дезертирала от кралското семейство. Разбира се, херцозите на Съсекс винаги ще бъдат кралски особи, но съществуването им вече няма да играе никаква роля в кралското семейство“, добавя той.

По думите му, двамата вече не значат нищо за кралица Елизабет II и останалите членове на знатната фамилия.

„Принц Хари и Меган тръгнаха по своя път – с купуването на „малко“ уютно имение в Санта Барбара за 11 милиона паунда; с приемането и подкрепата на избирателната политика на САЩ; с косвеното одобрение на книгата, която позори всички техни роднини…

Това е необратим път. Меган никога няма да служи на кралицата и страната“, подчертава той.

Говорейки за „път назад“, Дефсън обаче има предвид само Маркъл. Моментът „възможно ли е принц Хари да се върне в кралското семейство“ той деликатно оставя извън скоби.

В същото време Патрик Джефсън смята, че Меган не трябва да бъде обвинявана лично за всичко, което се е случило и се случва в момента и че цялата тази история изисква внимателно проучване.

Изводът обаче е направен: за американката няма път назад. Британското кралско семейство няма да я приеме отново!

Виж още:Кралска сапунка: Принц Уилям иска съпругата му да прилича на Меган МаркълДокато Меган Маркъл бе част от кралския двор, сравненията между нея и Кейт Мидълтън бяха ежедневие. …Dec 5 2020skafeto.com

Меган Маркъл с трогателни думи: Докато държа първото си дете, губя второтоПреди дни буквално всички световни медии гръмнаха с трогателното признание на Меган Маркъл, която ра…Nov 30 2020skafeto.com

Меган Маркъл с разтърсващо признание: Направих спонтанен абортМеган Маркъл изненада всички с признанието, че преди месеци е претърпяла спонтанен аборт. Публикация…Nov 25 2020skafeto.com


loading...