Меган Маркъл скрита камера

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Меган Маркъл успя отново буквално да срине репутацията на кралското семейство. След скандалното интервю, което тя и принц Хари дадоха пред Опра Уинфри, дойде ред на нова порция причудливо поведение от страна на херцогинята на Съсекс. Този път обаче тя не бе свързана със скандални разкрития, а със … скрита камера. Нещо, което определено никой не би си и помислил.

Меган бе специален гост в шоуто на Елън Дедженерис, където дискутира живота си в Америка, правата на родителите за платено родителство през първите месеци след раждането на тяхното дете, както и факта, че на малката Лилибет са започнали да ѝ растат зъби. Всички обаче обърнаха най-голямо внимание на скритата камера, в която Меган сама пожелала да вземе участие.

В рамките на причудливата идея, Маркъл се появява сред група улични продавачи на различни стоки и започва да изпълнява команди от страна на Елън, която ѝ говори чрез слушалка в ухото. Меган се спира на три маси със стока, за да шокира продавачите, които по сценарий нямат представа, че към тях ще се приближи херцогинята на Съсекс. На първата се продават кристали, а по инструкции от Елън, Маркъл си слага един от тях на главата и започва да издава странни звуци. На втората маса пък се продават различни видове лют сос.

“Дайте на мама да опита, моето гадже обожава лютив сос” – казва Меган. След като опитва няколко вида сос, намазан върху тортила чипс, който изяжда като маймуна, Маркъл вади от чантата си бебешко шише с мляко, от което отпива пред шокирания поглед на продавача, а вярваме и на всички, които гледат шоуто.

На третата маса пък се продават бисквитки, които Меган отново изяжда като маймуна, но този път показва на продавачката как забавлява у дома децата си, след като си слага диадема с ушички и пее котешка песен.

Реакциите от британската преса разбира се на закъсняха, а голяма част от англичаните вече са на мнение, че единствената цел на Мегзит е била Маркъл да може да изживее американската си мечта. Според тях огромното желание на Меган е да живее като холивудска знаменитост, статус, който не е могла да постигне на базата на собствената си кариера.

Вижте още:
Меган Маркъл надмина Кейт МидълтънКралските сватби винаги са били и ще бъдат събития, които привличат интереса на целия свят. А тези н…Aug 19 2021skafeto.com

Братът на Меган Маркъл: Тя прегази първия си мъж, ще смаже и ХариПолубратът на Меган Маркъл – Томас – младши заяви, че дните на принц Хари като неин съпруг са пребро…Oct 14 2021skafeto.com

Меган дразни всички от самото началоКралски експерти твърдят, че Меган Маркъл започнала да разстройва хората около нея още с пристиганет…Jul 6 2021skafeto.com