меган и кейт

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Принцесата на Уелс Кейт Мидълтън и херцогинята на Съсекс Меган Маркъл са били насърчавани от кралското семейство да се обличат в стила на майката на съпрузите си – покойната принцеса Даяна, пише dailymail.

Според изданието твърденията са направени в нова книга на кралския биограф Омид Скоби, посветена на кралското семейство – „Endgame: Inside the Royal Family and the Monarchy’s Fight for Survival“, допълва dariknews.bg.

Твърди се също така, че Уилям и Хари са били уведомявани всеки път, когато е било предложено съпругите им да бъдат облечени в стил, подобен на покойната им майка. Това е едно от редицата взривоопасни твърдения, направени в новата книга на автора, която излезе на книжния пазар във вторник.

 

 

Принцеса Даяна и нейният приятел Доди ал Файед загинаха в автомобилна катастрофа в нощта на 31 август 1997 г. в Париж, в тунел под моста Алма. Това се случи година след официалния развод на лейди Даяна с тогавашния британски престолонаследник принц Чарлз.

Нейната смърт настъпи, когато Уилям и Хари бяха съответно на 15 и 12 години. След трагичната ѝ смърт братята се погрижиха непрекъснато да почитат нейното наследство.