Мегз призна

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Мегз е сред известните личности у нас, които в началото на своята известност бяха много харесвани от обществото. Впоследствие обаче тя наапраи няколко грешки, които накараха хората рязко да променят мнението си за нея и в момента тя често е обект на подигравки и дори открити нападки. Въпреки това Мегз призна за подробности от личния си живот, които могат да станат още едно оръжие в ръцете на недоброжелателите.

Миглена Каканашева – Мегз е участник в първия епизод на новия сезон на „Черешката на тортата“, пишат от show.blitz.bg. Първите участници гостуваха на Гери Турийска, която ги изненада с разнообразно меню. След Гери в кухнята ще влязат плеймейтката Михаела Тодорова, моделът Сократ Сократов, Къци Вапцаров и Мегз. Дизайнерката оцени високо кулинарните умения на Гери, макар едно от ястията да не й беше вкуса и затова си имаше причина.

Оказа се, че дизайнерата Мегз не хапва морски дарове. Преди няколко години се натровила в ресторант, където морските деликатеси не били пресни и на нея й се наложило да влезе в болница на промивки. След натравянето Каканашева се отрекла от любимите на всички звезди морски дарове. Позволявала си единствено да похапва риба, но без калмари, скариди, миди и всякакви други морски изкушения.

27-годишната Миглена Каканашева, известна като Мегз, е родена в Раковски, а биографията й звучи като мечтата на почти всяко малко момиченце, предават от trafficnews.bg. Започва да шие дрехи на куклите си, след това преправя бабините си рокли, в училище е обект на подигравки, а в гимназията кльощавото девойче вече се е превърнало в модна икона. Едва на 21 има свой моден бранд, по който тийнейджърките са луди. Дрехите, които тя продава, са евтини, но ефектни и това допълнително засилва интереса на девойките. Слоганът й е доста директен: „Дрехи евтини, колкото един обяд”.

В свои интервюта дизайнерката твърди, че цената не е за сметка на качеството, а ниската себестойност идва от покупката на материали на едро. Има обаче и друг фактор – нейни подизпълнители се оплакват от забавени или неразплатени фактури. Бърз мониторинг в Търговския регистър показва, че на името на Каканашева има регистрирани повече от 50 фирми. И 46 от тях носят името „Мегз” с допълнителна цифра от 1 до 46. Каква е причината за такъв голям брой едноименни дружества можем само да гадаем, но възможните причини едва ли ще се харесат на данъчните. Каканашева описва себе си като комбинативна, адаптивна, креативна, смела, ирационална, искрена.

Вижте още:Мегз се пусна без грим и се похвали: Напълнях, лицето ми сияе, а косата ми расте като луда (СНИМКА)Мегз често използва официалната си Инстаграм страница, за да изразява мнението си по определени въпр…Oct 8 2019skafeto.comМегз призна огромна грешка и отговори на Жени КалканджиеваСлед публичния скандал между Жени Калканджиева и Миглена Каканашева – Мегз, напрежението между двете…Sep 25 2019skafeto.com


loading...