Мегз често използва официалната си Инстаграм страница, за да изразява мнението си по определени въпроси, независимо дали касаят нея самата или не. Тези дни тя засегна темата за естествената красота, пише Дир.бг.

„Най-трудно е да покажеш лицето си без капка грим и обработка“, гласи посланието на една от последните снимки, която Миглена Каканашева сподели в профила си. На кадъра тя е застанала на ръба на басейн и гледа право към обектива, показвайки се в напълно естествен вид.

С думите си, дизайнерката иска да мотивира все повече дами да спрат да подобряват изображенията си, преди да ги качат в социалните мрежи. В публикацията си тя пише, че зад „чистенето“ на несъвършенствата, което само по себе си предизвиква всеобщото неодобрение, се крие страх от това как ще ни приемат останалите хора, както и липса на любов към нас самите.
Мегз се пусна без грим и се похвали: Напълнях, лицето ми сияе, а косата ми расте като луда (СНИМКА)

Призивът ѝ обаче беше приет от последователите ѝ противоречиво. Докато някои поздравяваха брюнетката за смелостта да се покаже „натурална“, одобрявайки написаното от нея, други я упрекнаха, че не е това, което показва.

„Видяхме те в „Биг Брадър“ без коса и грим“, пише една от коментиращите.“В Биг Брадър видяхте един обсебен от работата си човек, който нямаше време за себе си и близките си. Който не ядеше, не се грижеше за тялото си. Не знаеше какво е любов. Мислеше само за успех, пари и продажби. Оттогава минаха три години. Днес пред вас стои един човек, който поставя себе си в центъра на своя живот, който се обича и грижи за себе си. Да ви кажа ли какво се случи с тялото, лицето и косата ми за тези 3 години? Напълнях, лицето ми сияе, а косата ми расте като луда. А всеки около мен не спира да ми казва колко променена, щастлива, и красива му изглеждам. Вижте и реакциите под снимките ми. Сега винаги има хора, които ми правят комплименти. Преди имаше само критика. Тази промяна дойде от промяната на моето собствено отношение към самата мен! Сега съм това, което виждате и съм истински доволна от себе си“, отговори ѝ Каканашева.

Преслава се осмели да се покаже без грим (Снимки)Сигурно си спомняте, че самата Преслава призна неотдавна в откровен разговор с феновете си, че предп…Oct 2 2019skafeto.com

Андреа се пусна „без грим“, изтри част от носа си (СНИМКА)В попфолк средите външният вид е издигнат на пиедестал и певиците в жанра се стараят максимално да с…Jul 10 2019skafeto.com

loading...