megz

Дизайнерката Миглена Каканашева – Megz, е решила да смени амплоато. Брюнетката, която преди дни махна екстеншъните, ще става журналист! За това се похвали самата тя, четкайки се, че имала талант с перото. Риалити звездата вече има и поле за изява в един от родните сайтове, където мотото на рубриката й е „Очаквайте неочакваното от Мегз”.

Тя се кани да коментира най-нашумелите светски, социални и политически теми, а колко подкована е да го прави, не се наемаме да определяме. Това не е всичко. Амбициите на дизайнерката не се изчерпват дотук. Тя е твърдо решена това й занимание да не остане без тапия. Мегз ще записва да учи журналистика в някое от висшите ни учебни заведения, хвали се сред последователите си в социалните мрежи тя.

Дали наистина ще го направи или вдига много шум за нищо – времето ще покаже.

Митко от „София ден и нощ“ забърка огромен скандал в риалитито на МегзКристиян Кирилов, по-известен като Митко от “София ден и нощ” предизвика лавина от коментари в социа…Jun 21 2019skafeto.com

Налице обаче вече е първият й материал. С гръмко заглавие, че ще коментира и анализира раздялата между Кобрата и Андреа, а и тази между Софка и Гринго, Мегз опитва да привлече аудиторията, но въпреки впечатлението у публиката, че ще научи някоя любопитна подробност около скандалите при популярните двойки, уви, тя ги оставя с пръст в устата.

Мегз посрещна Рончев от ареста с 24-часов любовен маратонВ последните месеци скандалната дизайнерка Миглена Каканашева-Мегз се замесва непрекъснато в шумни с…May 28 2019skafeto.com

Самата Каканашева споделя, че наесен, явно след като месец-два се „шлифова“ в писането на статии, ще изненада феновете си с нещо ново и свое.
Мегз се хвърля в дълбоки води с ново амплоа

loading...